12/10 - Du är Allt <3

2008-10-13 @ 17:16:07
Vi mötte upp A-K strax innan 12 tror jag den var ^^. Trallade vidare mot Mörby och stod där och pratade massa i väntan på bussen som skulle ta oss till Täby C : )  Bussen kom och vi var la framme i Täby innan ett någon gång. Vi snurrade runt där en stund och sådära.. Strax innan två så tog vi oss fram till scenen, längst fram blev de, haha. Micke skulle fotta och jag filma ;D haha.

Vid två så entrade den vackra Sonja Aldén scenen, iiiiih!! Så himla kul att se henne igen ju... Hon började med Under mitt tak, den är bara så vacker ju!! Pratade på lite grann och fortsatte med Du får inte och sedan tillsist Nån som du!!! Lika underbar som vanligt ju.. De blev en liten intervju efteråt, så sööt!! Och sedan var de dags för signering, de bildades fort en kö, så vi väntade såklart som vanligt. Och vi träffade då Sonjas föräldrar som vi stod och pratade med ett tag, dem är ju så gulliga ju!! Sen blev kön typ slut så då gick vi dit och ställde oss, vi fick en plansch också, najs :D Föräldrarna följde med upp också, haha. Kom fram till Sonja och hon är ju bara för underbar, har jag sagt att jag älskar den människan <3 Lite snicksnack där och sen tog vi lite kort tillsammans också.. Pratade om när vi ses nästa gång och jag längtar <3 hihi. Trallade ner från scenen och pratade lite mer med hennes föräldrar, sööta. Sedan var Sonja klar och vinkade till sig sina parents och de skulle iväg på skoj : ) Sa hejdå till henne igen och sedan drog vi därifrån också!! Gud va jag har saknat dessa köpcentrumsignerningar, hihi. De är lövely!!!
Vi tog bussen hem till Micke, där vi fixade lite grann och pratade mest!! Sen blev A-K tvungen att dra iväg, tråkigt, men kul att träffas igen ju :D Och jag började packa min väska lite grann och sen var vi tvungna att fixa lite mat och de blev spaghetti med ketchup ;D haha. Gottgott!! Sen lära vi ta oss iväg för att jag inte skulle missa min buss xD haha. Kom till Mörby och där tog vi hejdå av varann, tråkigt, men vi ses nog mycket snart igen ;D haha. Hoppade på t-banan och kom nog till centralen vid typ tio över sex.. Tog mig till terminalen och till rätt gate, de var fan kö in i bussen xD haha. Asmycket folk verkligen :S Jag satte mig bredvid en liten tjej, som efter en kort bit flyttade bak till sin mamma längst bak, så jag fick sätena för mig själv :D hihi. Jag lyssnade lite på Sonja också, halva resan typ för sen dog mp4an : /. haha. Då satt jag mest där och bara blängde... Och jag fick Världens sötaste sms från N också, jag började fan gråta ju, sakna.. åååh hon är oslagbar asså, kärlek <3 Men vi var i viken vid nio typ och då kom mamma och hämtade mig, tack!!!

Tack Sonja för idag, du är helt otrolig <3
Hon är så mycket kärlek, alltid!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback