Vilken dag asså :D

2008-10-05 @ 21:24:16
Vi åkte la typ härifrån vid 11 ungefär, in på dollar och rusta först och sen bar de iväg. Segt som fan att åka ju, och plus att mamma åkte fel också xD haha. Men tillslut kom vi fram, var la framme vid ett ungefär. Ankan kom ner och öppnade så vi kom in, najs!! Kul att träffa dig igen syster yster :D hihi. Hon fick massa joks som mamma köpte med och sedan kollade mamma och ankan in tvättstugan och fixade lite där!! Sen kollade Robert på ankans cykel lite granna. Och sedan bar de ut på stan, eller mamma och Robert åkte och fixade något och släppte av oss vid vaksalatorg, sen trallade vi in mot stan ju : )

Vi sprang runt i massa affärer, bl.a. Newyorker då, som jag bara lära in på!! Det var riktigt kul att kika runt på stan där och ja, de blev massa shopping ;D haha, alldeles för mycket kändes de som, gjorde ju typ bara av med tusen spänn xD Fast de är mycket för mig. Men ja, jag köpte iallafall en väska, skor, tjocktröja och tre par jeans (svarta, röda och rosa). Jag satte iallafall stopp för shoppingen sen, hade inte så mycket mer pengar xD HAHA. Och klockan hann bli fyra så affärerna stängde, då drog vi och åt på nån pizzeria joks, minns inte vad den hette xD HAHA. Och de tråkiga med hela dagen var att de regnade titt som tätt hela tiden ju : /. Vi blev blöööta xD Sen tillbaks till elevboendet och fixade lite till där och sedan åkte vi hemåt igen, hemma vid halv åtta ungefär : )

Mina köp, inte så bra bilder dock, men lite ser ni väl:
   

Nu sitter jag och blänger lite på tv, en skitdålig film på 3an xD HAHAHA, vet inte ens varför tvn är på överhuvudtaget ju, eller jag kollade på Ensam mamma söker tidigare här, men sen blev de inge mer bra... Kanske ska ta på nån film och kolla på, hihi : ) Först ner och se o de finns något gott att tugga på : ) Så hiiiimla sugen på något ju!!!
Smiling in love
/ C.

Kommentarer
Postat av: Angelica Dilén

Matstället hette Pinocchio och ja, blöta blev vi, haha! Btw, du kommer älska väskan, det lovar jag. Jag har haft min väska med mig överallt varje dag sen jag köpte den, den är underbar :D Och du, nu när du får studiestöd så ska du fan komma hit oftare och shoppa ;)

2008-10-05 @ 21:57:31
URL: http://adilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback