16/9 - Helt j*vla amazing!

2008-09-17 @ 16:18:23
Det var detta jag längtade till, om ni inte har förstått de (AA)

Men först...
Micke kom strax innan halv fyra och vi åkte hem till han direkt. Här slog vi oss ner vid datorn direkt och kollade lite på Idol 2004, en viss Frida Karlsson är ju med där ;D Och även Natalie Schmeikal som jag gillade då!!! De var väldigt mys att se på den... Efter de så var vi tvungna att fixa lite mat, de började dra ihop sig till att åka ju, men de blev lite pasta, jag får dock inte i mig så mycket annat xD HAHA. Sen bytte jag om och vi packade ner de som skulle med och begav oss iväg, drog väl härifrån strax innan halv sju typ, in på hemköp i Mörby också : ) Sen tog vi t-banan till Östermalmstorg och hoppade på bussen där vid Nybroplan ut till Gröna Lund!!! Aspackat på bussen verkligen, de var nåt på Cirkus också. Alla klev typ av på Grönan-hållplatsen, haha så kul, alla gick typ mot cirkus medan vi två gick mot grönan xD
Framme vid Tyrol kvart över sju ungefär, stod utanför en stund och undrade hur fan vi skulle komma in xD Efter en stund kom en kille ut genom porten och ställde sig och rökte lite och då kom två till personer som också skulle in på genomdraget och frågade han vart man skulle gå in. Så vi hakade på dem in i porten där, Marie var där så vi bad henne hälsa Nathalie att vi var där : ) Guud så mysigt de var där inne, väldigt litet typ : ) Vi slog oss ner vid ett bord, ganska så långt fram.. Helt plöstligt kom Peter Settman (han har producerat hela showen) fram till oss och undrade om vi ville ha något att dricka, så ja, en cola blev de : ) Han fick även reda på att vi kommer på ssdl-inspelningen på fredan xD HAHA. En viss fröken Andersson dök upp också, först var vi lite osäkra på om de var hon eller inte. Men när hon tog av sig jackan fick vi de bekräftat, hon hade den svarta jackan med stjärnor på som hon haft på rix fm-festivalerna xD ; ) Vi tyckte då de var väldigt pinsamt att hon satt där, och vi vet inte om hon kände igen oss riktigt heller, haha!! Men de var vi och typ 15 personer till där : )

Repet började vid 19.35 typ. Först ut var dansarna (Nathalie, Marie, Felicia, Sandra), så himla grymt de var!! Sen fortsatte showen, verkligen med alla Christers olika låtar.. Ja inte alla kanske, men de borde ju fan ha varit minst 30-40 iallafall om inte mer xD haha. Och de roliga var att jag kunna fler än hälften, pinsamt fan!!! En rolig grej var att han började sjunga nere bland borden en gång, då gick han förbi oss.. Han blängde fan ut mig, fast kanske inte så konstigt när jag sjöng med (A) HAHA, han tyckte nog de var lite kul, att jag kunna den ^^. Jessica Andersson som var gäst i showen, kom ut och sjöng några ggr också. Kan ju säga att jag älskade hennes disco-medley, iiih :D Men får inte glömma hennes helt Otroliga version av "My heart will go on", shiiit asså, hon var fenomenal!!!! Och "I love Europe", ååh de var så mys att se :D Dem körde såklart med fjädrar och hela rubbet!! Natta var så sjuuukt sööt ^^ Fast de var hon ju hela tiden!! Men fyfaan va hon är grym på att dansa alltså, shiiit, Oslagbar!!! Showen slutade strax innan halv tio ungefär : ) Men showen var ju helt galet grym ju, jag är chockad att jag säger de asså, men jäääklar asså. Vi skrattade och sjöng med i typ hela showen ^^, thihi. Vi ville fan se showen igen, direkt efteråt xD HAHA.

Strax efter så kom Jessica ner från scenen och de blev kramkalas :D Hon blev lite förvånad men glad över att se oss igen :D hihi. Pratade massa med henne, sen försvann hon iväg en kort stund!! Då dök Nathalie upp, kramkalas här med, assööt ju :D Men hon drog iväg och pratade med några andra som var påväg att gå, så där stod vi xD Men Jessica kom tillbaks och vi pratade lite mer med henne, sen drog hon och sa hejdå också, då kom Nathalie tillbaks xD HAHA herreguud asså... Pratade mer med Natta, sen tog vi kort med henne också!! Jessica satt där och kollade på och erbjöd sig att ta gruppbild på oss, tack :D haha. Sen blev de ännu ett kramkalas med brudarna och hejdå, tacka för att vi kom och allt. Dem skulle ha möte hela högen så vi drog snabbt ut därifrån. Tyvärr så missade vi Anna, hon hade tydligen dragit där ifrån medan vi stod och pratade med Nathalie och Jessica.. Jag märkte dock ingenting men Micke såg de typ!!! Men jag kände ändå att de var inte så viktigt liksom, jag var ju där för Nathalie.. och Jessica då!!!

Vi tänkte ta bussen från Grönan, men den skulle inte komma på ett tag, så vi började gå.. Vi gick till Djurgårdsbron och hoppade på bussen där. Sen tog vi t-banan från Östermalmstorg hemåt : ) Hemma igen strax innan elva, då kollade vi datorn lite granna och la över bilder och videos : ) Sen bäddade vi lite och pratade men sedan la vi oss och somnade gott!!

VILKEN LYCKAD KVÄLL!!! Shiiit va kul vi hade :D <3
Tack
Nathalie!!! Tack Tack Tack, du är obeskrivlig!!!
Tack även Jessica, du är ju helt otrolig!!!


Kärlek på Högsta nivå <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback