9/9 - Vilken glädje!!! <3

2008-09-12 @ 15:50:34
Klockan ringde fan redan vid sex, för Micke hade ju skola xD haha. Men vi var upp, han duschade och allt, sen åt vi frukost och sådära : ) Och sedan satt vi vid datorn och blängde lite... Han stack iväg strax innan åtta och då hoppade jag in i duschen : ) hihi. Och sedan gjorde jag mig klar, packade min väska och allt... Och vid halv tio så tog jag och Mickes mamma sällskap till Mörby C, hon skulle vara där nånstans och jag drog in på Hemköp och köpte lite frukt och godis ;D haha. Sen satte jag kurs in till stan, snurrade runt på stan lite och sedan trallade jag ut på djurgården och trallade runt där : ) hihi.

Skulle ju träffa Nathalie, så jag stod utanför repsalen och väntade (A) haha. Försökte få tag på henne men de repade för fullt därinne!! Tillslut får jag ett mess av henne att hon ska på lunch, men nån minut efter det så kommer människan ut xD HAHA. Kramkalas, lääänge också!! Hon är myyys!! Pratade med henne, men sen lära hon gå vidare på lunch/möte men hon ville inte xD hihi. Men hon ville inte att jag skulle stå ute och frysa så jag fick hänga på, haha!! Så jag slog mig ner vid bordet där, hälsade på de andra dansarna också : ) Trevligt!! Pratade lite mer med Natta och sedan skulle de ha hemligt möte så jag var tvungen att ta mig ut igen... Natta var lite orolig för att jag inte hade ätit något så hon skickade på mig en kycklingsallad med ut xD Hon är för goo asså!!! Så jag stod utanför en stund, och frös!!! Men efter en stund kom hon och de andra dansarna ut igen, pratade mer med henne och sedan skulle hon in och repa igen... Men de blev några hundra kramar innan hon drog in, galet sööt!! Hon försvann in och jag drog mig iväg mot TV-huset!!!

Runt två-tiden så kom jag fram till TV-huset, Martin var där så träffade han : ) Han skulle på Så ska det låta-inspelningen som var vid 15.30. Jag träffade på Gynning lite snabbt också, pratade lite där : ) hihi. Strax innan tre tror jag de var, minns fan inte xD, så var de insläpp.. Det fanns plats men jag kände att jag hellre satt kvar och försökte träffa Sonja istället!!! Så jag blev kvar i soffan där och de var lite barn och föräldrar i caféet också, de var REA-casting, haha!!! När jag sitter där så kommer de in två personer genom snurrdörren, jag höll på att dö asså, en av dem var Jonna :O Shiit asså, jag kan nog inte beskriva min lycka just då!!! Jag blev så grymt chockad att hon kom dit och hon blev nog lika chockad över att se mig där!!! haha. (visste att hon skulle vara i sthlm men inte att hon skulle dit, haha) Men iallafall, jag halvsprang fram till henne, kramkalas och vi pratade lite grann, så himla myyys ju!! Sen skulle hon och hennes kompis in på inspelningen så dem rusade ner till studion!!! Jag satte mig i soffan igen, asglad och försökte slänga iväg lite sms till folk, jag skakade fan, gaah!!! Sen satt jag där och var glad och kollade på tv xD haha. Helt plöstligt så kommer Marko in med sina hundar, som han försvann in med!! Runt fem-tiden så dök människan jag väntat på upp, Sonja Aldén :D iiih, så vi pratade lite grann.. Hon skulle hålla tummarna för att vi skulle komma in på inspelningen senare, hihi!!! Sibel dök upp då också.. En halvtimme efter ungefär så kom Brolle också, som för övrigt hejade på mig xD HAHA. André Pops dök även upp där xD

Inspelningen gick över tiden och slutade strax innan sju.. Alla folk kom upp, stod och pratade med Martin en stund men sen drog han iväg!! Jag stod och höll koll på om Jonna kom, tänkte att jag skulle ta och prata lite till med henne, vet ju aldrig när man träffar henne igen.. Så jag stod och blängde ner mot studion och på sidan av fanns de trappor, helt plöstligt kom hon och två till ner där och jag fick ögonkontakt med henne, pinsamt xD haha. Men efter en stund kommer hon, hennes kompis och E-type upp xD HAHA. Men hon kom fram till mig, pratade lite snabbt och så skulle vi ta kort tillsammans och just då kom Micke, så han fick ta på mig och Jonna, sen var de hejdå från henne, snyft!! Men galet kul att träffa henne igen :D iiiih!! Sen stod vi där och pratade helt upp och ner, de var så mycket folk så man kunde ju knappt röra sig där xD Pontare sprang även förbi där, haha!! Frågade Ida om de fanns några biljetter kvar till kvällens inspelning, men de fanns inga : ( Och de var redan folk på reserven så de var ingen idé, blää!! Men helt plöstligt såg vi Sonjas föräldrar, så vi gick fram och pratade lite med dem, dem kände igen mig sen senast!! Vadå sööta liksom, jag gillar hennes mamma ju, hihi ^^.

Efter de så drog vi därifrån, tog t-banan hem till Micke.. In på Hemköp för att köpa choklad (A) haha. Sen hem och såg slutet på krysset : ) hihi. Sen satt vi vid datorn, la in bilder och sånt dära : ) Najsnajs.. Vi kom i säng i skaplig tid!!! : )

Tack tack tack alla för denna dag!!!
Nathalie, Jonna, Sonja -ni är guld.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback