Fyfaan va coolt :D

2008-09-29 @ 21:21:45
Klockan ringde vid åtta idag, vi kom la upp en stund efter det. Duschade och fixade oss, drog iväg strax innan elva. Jag hoppade av på centralen, sa hejdå till Micke, tråkigt, men vi ses nog snart igen!! haha. Jag gick upp till cityterminalen och låste in min stora väska som jag hade, ryggsäcken hängde med me danskläder i :D hihi. Jag trallade ut på stan, snurrade runt i gallerian och på drottninggatan, jag hittade en väska som jag kanske ska köpa : ) hihi. Sen tog jag mig tillbaks till centralen och då in på donken för lite strips, gött!! Sedan begav jag mig ut på villovägar i Sthlm xD nej men jag tänkte ta mig till Marikas, gående.. Inte lätt eller, jag vände ju typ efter halva biten för jag trodde jag gått fel men de hade jag inte.. Jag skulle ha fortsatt en bra bit på lika väg jag var på och sen svänga av!!

Men iallafall, jag kom fram till Marikas vid kvart i två ungefär. Den första jag mötte när jag kom in var Ambra, haha, fast jag uppfattade inte att de var hon först, kände ju inte igen henne i nya frillan xD haha. Men jag betalade för klassen och drog in i omklädningsrummet. Strax efter så dyker Jennie upp, haha, så ja, då var de bara att fråga lite om hiphopen hon skulle köra. Så jag pratade lite med henne då! Vid 14 så började själva klassen. De som var med och dansade hade ju dansat hiphop förut och även för Jennie förut, så jag var den ända nybörjaren där liksom. Och hela Bounce gänget var med på klassen, lite kul liksom :D hihi. Klassen började, först uppvärmning och lite styrka, och sen satte de igång med koreografin!! Och de var en varken lätt eller svår koreografi, den var lagom. Och de gick i högt tempo, men jag hann med skapligt och de var bara så sjukt kul asså :D Jag är såååå glad att jag gick dit, fast jag inte ville gå ensam först, men shiit va kul de var :D Och va mysig Jennie är då, hennes sätt att lära ut. Så häftigt, vilken cool stil hon har ^^. Ååååh!! Vid halv fyra så var klassen slut, sååå himla tråkigt ju. Drog in i omklädningsrummet, bytte om och pratade lite snabbt med Jennie igen och tackade för klassen. Och såklart, vi ses igen :D hihi. Ingen tvekan om den saken ju!!!

Jennie Widegren i föreställningen Gökboet.

Och jag drog iväg, gick hela vägen tillbaks också, långt fan xD haha. Kom fram till cityterminalen starx efter fyra, köpte dricka och sedan satte jag mig och väntade på bussen. Den kom strax före fem och hoppade på, seg bussresa hemåt. Jag saknade alla ju, ååh <3 Pappa kom och hämtade mig i viken vid halv åtta ungefär. Då var de typ bara in, på med datorn och sedan på med tvn och nu har jag kollat på Färjan och lite på Toppform.

Nu ska jag ner och hämta lite mat innan mamma kommer hem xD
Smiling in love
/ C.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! jag var på samma klass som dig!! :) om du menar korren som slutar med "booty" haha :)

2008-11-14 @ 19:56:28
Postat av: Carro

Okeej :) japps den korren menar jag haha :P

2008-11-18 @ 01:22:11
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

how nice:)

har du vart där o tagit nån mer klass? :) å vart dansar du? :)

2008-11-20 @ 15:34:01
Postat av: Carro

nej de har inte blivit nå fler.. jag bor ju inte i sthlm heller, och de är lite drygt :/.

Jag har dansat lite smått här i Sandviken (där jag bor). Men ska börja dansa på nån dansskola till våren tänkte jag :)

Tar du klasser där eller?

2008-11-20 @ 17:53:21
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: sara

aha okej.. :) aa de tycker jag absolut du ska!

yes, det gör jag :)

å så tycker jag du ska anmäla till bounce summercamp 09 (ifall det blri av) i sommar! :) 10klasser på en vecka! jättenajs! vad ska du dansa, street? :)

2008-12-19 @ 18:46:38
Postat av: Carro

Okeej, vad dansar du för nåt? :)

Ja jag har tänkt göra de, ska försöka få ihop pengar till de!! Har inte haft råd tidigare.. Ska du gå i sommar, ifall de blir av? Har du gått de andra somrarna också? :)

Yes jag funderar på street, och jazz då :)

2008-12-19 @ 20:31:42
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

aa absolut!! det e hur kul som helst!! :) har varit med 2007 & 2008.. de har haft ända sen typ 2002 tror jag men börja dansa rätt nyligen så jag hittade som sagt dit först förra året:) tränar du något annat nu? ha det bra, gott nytt! :)

2009-01-03 @ 18:23:52
Postat av: Carro

Okeej :) åååh okej, men de låter så sjuktkul!! Jag ska verkligen försöka gå i sommar, om det blir något.

jag ska köpa träningskort nu till våren.. och då blir de bara lite friskvård här i viken, som step up, box och sådant. Tränar du nå annat?

tack desamma, god fortsättning! :)

2009-01-03 @ 20:54:50
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

A va kul, då ses vi där om inte innan:)fudnerat på o komma ner o dansa lite mer?

Oki sounds good;) aa jag tränar (och jobbar) på sats - en träningskedja som finns i sthlm :)

tacktack! :)

2009-01-04 @ 20:25:05
Postat av: Carro

Jaa :) Jo jag vill ju gärna göra de, jag ska försöka hålla ögona öppna för nå klasser :) Åker ju mer än gärna ner till Sthlm och dansar igen!!

Jaha okeej :) Vad kör du för klasser? eller vad jobbar du som där? (A) :)

2009-01-04 @ 23:35:58
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va roligt, ska hör av mig när jag vet några "passande"..:) Är det hela bouncegänget eller just Jenka som gäller? :)

som instruktör - i allt möjligt känns det som.. nä men inga styrkeklasser, men spinning, core, step, ae, funk mm:)

2009-01-05 @ 18:11:13
Postat av: Carro

Okeej, ja gör gärna det :) Jenka, kallas Jennie för de lr?! Helst är det ju Jennie som gäller, men de skulle vara kul att testa för de andra också!! :)

Jaha okej men va roligt!! :) Jag är själv instruktör på parkbadet är i Viken, fast som vikarie nu bara. Har kört bl.a aerobic, gympa, dansaerobic och lite dans.. :)

2009-01-05 @ 18:29:43
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Okej va kul:) var det så du kom in på dans? eller har du dansat annat innan?

fick sms från ambra tidigare idag, det drar igång igen v4 men har inte sett nåt schema än.. men jennie o ambra brukar köra :) nu har de ju iofs snart premiär o sånt men fhoppningsvis så kör de lite klasser oxå sen under terminen :)

2009-01-09 @ 15:12:37
Postat av: Carro

hm.. jag har alltid gillat att dansa, men "vågade" aldrig börja ta dansklasser själv.. sen började FloorFiller gå på tv, du kanske själv såg de?! Och de var då jag fick upp ögona ordenligt för dans och började då dansa på Parkbadet här. så har testat på lite jazz och hiphop under två år. inte så mkt grunder utan mest bara koreografier.

aha okeej :) men hoppas de kör några klasser, så man kan komma och dansa lite!! jag lär hålla ögona öppna :P

2009-01-09 @ 16:31:32
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej!

okej jag förstår hur du menar :) nä såg aldrig floor filler faktikst, dansade itne då o va inte de misnta intresserad! men började träna på sats för 2007, då hörde ja av några där att det fanns nåt som hette boucne summercamp som de skulle på.. jag visste inte ens vad bounce va, men tänkte att det alltid e kul o prova nåt nytt. så sagt o gjrot - anmälde mig till HH nyb o tyckte det var toppen :)på hösten anmälde mig till en dansskola där jka gcik i 2 mån men sen var jag tvungen o sluta, krocka så mkt med massa andra saker. så gick tiden o bsc 08 skulle dra igång o ja anmälde mig, tyckte det var hur GRYMT som helst lärde känna massa folk, börja dansa för ambra o sen dess så har det rullat på :) de va min danshistoria ;)

apropå jennie förresten, så kör ju hon en hel del convent o grejs oxå.. :) fast det e ju iofs inte riktigt smama grej som dansklass men ändå :)

men du sandviken, ligger inte det typ vid gävle? :)

2009-01-10 @ 16:52:18
Postat av: Carro

Yees :) aha okeej.. åååh, jag förstår dig. kul att höra din historia ju ;) jag tänkte själv anmäla mig till bsc 08 men fick inte någon med mig :/. så det blev inte av. om man säger så, jag har inte så mycket vänner här kring sandviken och inte många som gillar att dansa så och vill lägga ut massa pengar på de.

okej aha gör hon?! jag tycker de är så svårt att hitta alla dessa convent och så. eller så hittar man dem bara för sent när de redan varit.. men de skulle vara kul att gå på nåt sånt :)

Jo de gör det, de ligger nån mil utanför.. tar väl typ 20-30 min dit med bil, ungefär :)

2009-01-10 @ 18:44:19
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

åå va tråkigt, men tycker ABSOLUT du ska anmäla dig (oavsett om du känner nån) ifall det blir nåt i sommar! du kommer lära känna massor av kul folk där!! o om det blir nåt kommer jag va där oxå haha ;)

aa nu senast i helgen faktikst! tipset e att du kollar in www.fitness-magazine.com/ det är sveriges största sida med grejer inom "fitnessvärlden" o de skriver alltid om convent o grejs i hela sverige. nu snart är det tex nike convention i sthlm (www.nikewomen.se) där körde jennie o joe förra året. problemet 8iaf om man e student som moi) e att de e rätt dyrt - Nike kostar nästan 2000 :S men då får man iofs skor.. men ändå.. lite skillnad mot diambra där d kostar 100 o man får DANSA :D

haha känns som att jag skriver värsta uppsatserna här, inte meningen :P men en fråga till bara - har du anmält dig till nån danskurs till våren? :)

2009-01-12 @ 18:46:04
Postat av: Carro

okeej haha, yees jag ska nog försöka anmäla mig isf ;) okeeej ååh va bra då ;)

jaha okeej. då ska jag hålla koll där :D mm jag har hållt koll på de där Nike convention, och jag vill SÅ gärna gå på de ju. men ja, de är dyrt för att vara en studerande :/. men kanske kan satsa på de till nästa år, haha. mm diambra är billigt och bra :D jag får hålla koll på drop in klasserna där, de dyker säkert upp nån kul man kan testa på :D

haha nejdå de är lungt. de är bara kul :P Nej jag har inte anmält mig till nån danskurs, de finns liksom inget här i viken. men ska köpa friskvårdskort på badet här och där kör de afrikansk dans, så ska väl testa på de ialf, haha :P

2009-01-13 @ 21:27:56
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

aa håller med.. + att såå många bra klasser finns det inte så de e värt 2000!

aha va konstigt, för det e väl en rätt stor stad? men du, enligt schemat så ska jennie köra mån 16e o ambra mån 23e! :):) missa inte! :)

2009-02-02 @ 11:41:46
Postat av: Carro

Nej men preciis, bättre att spara pengarna då ju ;) haha.

Nej Sandviken är en liten stad.. tycker jag ialf :P Gävle är större ialf.



Okeej ååh, nu i februari?! :D Är det drop in-klasser? vart ser du det schemat? (A) för de är inte upplagt något på Diambras hemsida.. eller är jag bara blind!?! haha

2009-02-02 @ 12:21:29
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

hello!

yes, här e hela schemat (prel dock) :)

V7 LAStyle Dawid B

V8 mån Jazz Jennie W

Ons Jazz Nina G

V9 mån HipHop Ambra

Ons HipHop Joao

V10 Jazz Maria H

V11 Popping Yared

V12 mån HipHop Alvaro

Ons Jazz Nina G

V13 Ambra Mån, ons & fre HipHop

Tis & Tor Jazz

V14 House Malin E

V15 Kom. HipHop Dan

V16 Krump Mario

V17 LAStyle Dawid B

V18 mån Hiphop benke

Ons Jazz Nina G

V19 Jazz Maria H

Kul va :)

2009-02-06 @ 19:18:13
Postat av: Carro

Okeej taaack :D hihi. Men det borde väl komma ut på Diambras sida sen också, eller?!



Ska du på Jennies klass?! Visst går de på 100 spänn, eller är de ändrat?? :)

Kul med Jazz ju, jag har knappt dansat det, haha.



Är det på måndagar när det inte står något innan, på de andra veckorna? Förlåt att jag frågar så mycket, men är så nyfiken ju!!! Det borde lägga ut på hemsidan tycker jag (A)

2009-02-06 @ 19:48:22
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Anonym

varsego :) hmm ja har inte lyckats hitta det där, funkar inte på min dator men kollade via mobilen! + ambra smsar varje vecka oxå vilka de är som kör så om det blir ändringar kan ja vidarebefodra till dig:)

lugnt;)! om det bara står ett namn är det den personen både på måndagen och onsdagen (14-1530). sen finns det softa söndagar oxå, och det vet jag att ambra ska ha några stycken, i hip hop :) då är det 19-2030 istället.

Yes, om det e jennie som kör ska jag dit absolut!! :) Du med!! :) ha d!

2009-02-06 @ 19:55:16
Postat av: Anonym

oj, glömde - aa det är 100kr eller 900 för 10x kort.

2009-02-06 @ 19:56:27
Postat av: Anonym

Kolla in denna bloggen:



http://assmine.blogg.se/

















2009-02-06 @ 19:56:41
Postat av: Carro

Okejokej!! Ja de vore jätteschyst, om det blir några förändringar.. Tack!!

aha på det viset :P Okeej men då kanske man kan testa på softa söndagar någon gång med, men där är de väl olika nivåer eller?!



Okeej va kul. :) Då ses vi ju där isåfall, för jag tänker inte missa en klass med Jennie. Kommer ju vara sämst där, men det gör inget då!!! haha.



Vad är det för blogg du skicka? :)

_____

My mail...

[email protected]

2009-02-06 @ 20:06:26
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Lisa

Snygg blogg! Varför har du en bild på Sanna Nielsen i headern? :O

2009-02-06 @ 20:12:38
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: anna

tja! de va inte ja som skicka blogglänken! :)

aa men absolut, mailar dig/skriver här så fort jag vet:) (kan dock bli samma dag)

äääsch tänk inte så :P kommer bli skitkul så hoppas det blri av! men annars så kör som sagt ambra måndan efter :) ha d!

2009-02-08 @ 20:57:07
Postat av: Carro

hej.

aha okeej, haha..

Yes gör så! Okej, men jag ska ner till en kompis i sthlm på söndagen och då stannar jag där till på måndagen :) Jag hoppas verkligen det blir av, de skulle vara så kul!! Nä jag ska inte tänka så, haha, de är kul att överhuvudtaget att bara dansa för henne så!!

Men hör av dig ialf om det inte skulle bli något, så inte jag går dit, också är det inget (A)

ha de så bra! :)

2009-02-08 @ 21:36:47
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback