Min dag ;D

2008-09-27 @ 16:56:56
Idag ringde klockan vid nio redan, hej o hå va trötta vi var då xD HAHA. Vi kom iallafall hem vid halv fyra inatt ju (A) haha. Ska blogga om gårkvällen i ett annat inlägg : )...

Men nu till dagen... vi kom iallafall upp ganska så på en gång, duschade och fixade oss!! Kollade datorn lite och sedan fick vi skjuts till Näsby Park centrum för de skulle vara Idrestjärnan där med Annamia som konferencier :D hihi. Så vi kom la dit strax innan halv tolv typ, letade upp scenen och där kom typ Annamia direkt, så vi hejade på henne och pratade lite : ) hiih, Så myys! Vid 12 så började allt, sex stycken som sjöng och så. Gästartister var Sannah Johansson och Zara Larsson, haha. De var en jätte grym tjej som gick vidare till finalen, Lisa hette hon, skitsööt : ) Efter allt så träffade vi Annamia igen och pratade lite grann med henne : ) Assööt ju, verkligen urkul att träffa henne igen ju!!! Längtar verkligen till nästa gång, när nu de blir ^^ haha.

Vi kom hem för en stund sen typ. Nu sitter vi båda här och blänger lite på Doobidoo ;D haha. Och smaskar lite chips och väntar på att den söta Nathalie ska höra av sig : ) thihi.
Smiling in love
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback