Här står du, med allt jag velat ha.

2009-04-08 @ 16:43:11
Klockan ringde vid sju redan, fixade mig och trallade härifrån vid nio ungefär. Var till badet och solade, härligt. Tänkte prata med chefen också, men hon var inte kvar efter jag hade solat. Mamma hämtade upp mig där och vi skulle till banken men den hade inte öppnat då så vi åkte till ica maxi lite snabbt. Jag köpte filmer, i sånna där dubbelpack. Moulin Rouge/Sound of music. Footloose/Flashdance. Rent/Across the universe. Yes, så jag har lite att titta på när jag har tid. Efter det så tog vi oss till banken, satte in pengar och kollade upp mitt köp som jag gjorde i måndags men det var inget fel med det. Så ska göra om det senare idag.

Efter det så åkte mor hemåt och jag drog till skolan. Träffade Junia nere i matsalen, vi fick lite tråkigt och började göra påskkort. Jag gjorde dock bara till A.. Vi sprang upp och lämnade de till lärarna. A blev jätteglad, hihi, kramkalas. Efter det så sprang vi ner igen och satt mest och pratade. Fick sällskap av A på lunchen, hon är rolig hon. Lite historia fick jag gjort under tiden jag satt där, vi tröttnade vid tre och tog oss hemåt då...

Jag har inte gjort något vettigt alls sedan jag kom hem. Försökt packat lite grann, det mesta ligger i tvätten just nu, haha. Men ska fixa klart det, ska lista ut vilken väska jag ska packa i också, hm. Nu ska jag skriva över historian på datorn och sedan göra något vettigt.

En sak till; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MICKE!!! Hoppas du får en toppen dag, DU är Bäst. <3

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Taaaaaaaaaaack :D <3



Ses imorrn!! :)

2009-04-08 @ 17:28:00
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback