1/8 - Happy Pride!

2009-08-19 @ 19:33:29

Vi var uppe med tuppen, nej men nästan iallafall. Fixade oss som vanligt, packade lite smått och drog sedan iväg. Raka vägen mot Stureplan för att där möta upp resten och lämna över Jennie till dem, kring elva-tiden.. Det blev lite senare dock.. De andra skulle gå i paraden, det ville ju jag och Micke med. Men vi bestämde oss för att åka hem och fixa lite matsäck för morgondagen, det gällde att prioritera. Så sa hejdå till dem och vi tog oss hem till Micke igen.. Där kollade vi datorn, fixade matsäcken och vi åt även för kvällen då också... : )

Vid halv fyra-tiden ungefär så tog vi oss in till stan, träffade gänget lite snabbt och sedan vidare till tantolunden för att se paradengalan, för Nina Söderquist var med som Micke ville se.. Påvägen dit så såg vi paraden och vi stannade till vid en snabbmatskiosk och åt lite grann innan vi trallade in.. I parken hände det inte så mycket, vi var väldigt trötta, så det var väl mest drygt att springa runt där. xD haha. Vi träffade iallafall Laila Bagge. :D Hon, Kim och Janet var i Swedbanktältet, man kunna fotta sig där med dem om man ville.. Vi ville ju bara träffa Bagge och hon kände igen oss sedan förra helgen (krysset) och vi pratade lite snabbt och tog sedan kort för hon tyckte det, haha.. Vi åt lite gratis-slush också, så gott ju.. Vi kollade runt lite till...

Vid halv sju så började galan.. Var nån talare först, och sedan kom Andreas Lundstedt ut och pratade lite också, och sjöng sedan regnbågslåten, så fint! Sedan uppträdde Sheri och Neo, så stod vi mest helt upp och ner.. Rätt som det var så såg jag Nina så vi gick fram till henne och pratade lite.. Sedan var det Miss Lis tur och då var vi inte kvar, då satt vi vid hyresgästföreningen och svarade på nå skit. xD Och fick massa godis! :D Sen tog vi oss tillbaks till scenen för att inta lite bättre platser.. Först var det helkonsert med Marit Bergman, hon är faktiskt bra men det blev jobbigt till slut och se henne, haha. Efter henne var det dags för det vi hade väntat på Linda Lampenius och Nina Söderquist!! Linda var tråkig.. Och Nina körde nån musikallåt och sedan hennes nya singel How do I.. Så sjukt j*vla bra ju. :D Och Thomas Benstem var med och dansade, iiih. Han är ju snygg! Efter henne så var det slut på galan och då skulle Marc Almond spela.. Vi brydde oss inte, vi tog oss till sidan istället för att få träffa Nina för hon skulle signera stod det.. Och rätt som det var när vi stod där så såg vi Petra Mede, så vi trallade fram till henne och pratade massa. :D Hon är ju görhärlig ju!! Efter det så träffade vi Nina, pratade lite snabbt och Micke tog kort tillsammans med henne.. Direkt efter det så tog vi oss därifrån.


   
   


Det var raka vägen mot Stureplan igen.. Och när vi gick över Stureplan, vem såg vi inte då vid bankomaten.. Jo, Linda Hansson!!! Så vi rusade fram till henne och pratade lite grann, kramkalas! Hon blev chockad av att se oss och vi likaså.. Men det var jättekul, hon är ju underbar!! Efter det så tog vi oss till Emma, stannade där en stund och sedan tog vi Jennie med oss.. Det blev t-banan hemåt, där vi åt lite tror jag.. Packade våra väskor för morgondagen och sedan la vi oss för klockan skulle ringa tidigt. xD haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback