30/7 - Schlagerkvällen. <3

2009-08-18 @ 21:27:34
Vi kom upp i lagom tid och fixade oss.. Packade ner allt som skulle med för dagen/kvällen.. Sen så trallade jag, Micke, Jennie och Emelie iväg till t-banan.. Vid ett så mötte vi upp Emma, Mika och Annika vid svampen, eller de var ju sena, såklart. ; ) haha. Och där tog vi Mika med oss och lämnade Jennie hos dem. Och vi satte kurs mot Tantolunden, det var dags för Schlagerkvällen, och då lär man ju vara där tidigt.. När vi kom fram till tanton så hörde vi någon repa och det lät jävligt bekant och vi alla kunna gissa oss fram till vem det var och det var ingen mindre än Shirley Clamp. Och vi blev asglada att hon skulle vara med på kvällen. :D hihi. Sedan stod vi där och pratade massa, och vid två-tiden var det insläpp. Vi gick in och tog plats vid scenen direkt. Shirley satt ju fortfarande på scenen så vi hejade på henne och pratade lite. Även Schlagerfeber var på scenen, så vi hejade på Lars och Sanna också..

Tiden fram till att det skulle börja så stod vi mest där, Sara och Bonnie kom vid tre-tiden.. Vi åt lite korv, tog massa kort, kikade runt lite på området, pratade med Sanna, träffade Tobbe Ek och pratade lite med han, blev intervjuade av Schlagerprofilerna.. Och ungefär en timme innan det skulle börja så börjades det fyllas på med folk. Och när klockan slog halv sju så hade det ännu inte börjat, för att det väntade in allt folk som stod i kö för att få komma in.. Så det var väldigt drygt att stå där och bara vänta... Strax innan det började så såg vi ThreeD-brudarna och vi blev lite crazy där vi stod.. xD haha..
  

Tjugo över sju så började allt, först med ett intro som vi garvade galet mycket till, haha. Och först ut var Schlagerfeber, som började med La Voix. Och vi skrek oss hesa direkt typ.. Vera Prada, Tine Matulessy, Thomas Benstem och Fredrik Börgesson på dansen!!! Och Vera såg oss ganska så direkt och hon är sööt. Efter det så presenterades konferencieren för hela kvällen och det var ingen mindre än SHIRLEY CLAMP!!! Vi skrek och applåderade i mängder, så kuuul! Hon började med Min Kärlek, SÅ BRA! Efter Shirley så var det dags för Magnus Carlsson som sjöng ett medley av massa låtar och sjöng även sin nya singel.. Då kom Vera och Tine ut och var snygga, haha. Sedan kom Shirley in igen och brände av sin nyaste mellolåt Med hjärtat fyllt av ljus. Fiint. Sen var det nå skit, som kallade sig för Backstage club, som kom in, bla Shirleys pojk var med där.. De gjorde nåt till Hur svårt kan det va och vi dansade med som bara fan. xD haha. Sedan var det dags för lite Schlagerfeber igen. Efter det så var det Sarahs tur.. Uppträdde med I remember love och Moving on, så sjukt vackert! Shirley kom in en snabbis igen och sedan var det dags för Maria Haukaas Storeng som sjöng sin låt Hold on be strong och direkt efter så kom Anna Sahlene och sjöng sin This Woman, så braaa. Och efter allt detta så kom Schlagerfeber ut igen och körde ett medley med svenska vinnarlåtar, sjuktbra ju.. Och rätt som det var så kom Charlotte Perrelli in på scenen och rev av Tusen och en natt! Gud så vi skrek, herregud.. Så sjukt jävla bra det var, så glada vi blev!!! Och efter henne så var det ungefär en 45min paus.. I pausen gjorde vi inte så mycket, kunde ju inte lämna platserna så där stod vi vid kravallet. Hejade på Helena när hon kikade fram på scenen, en av Velvets dansare. Och Malin och Maria hittade fram till oss också, så pratade massa med dem och de stod även kvar vid oss sedan när det började..
             
 

Schlagerfeber började andra akten med Stay the night, och en stund in så kom självaste Alcazar ut och körde den. Så grymt! Efter det så kom Shirley ut igen och körde ett litet medley med några av hennes låtar.. Bl.a. Ärliga blå, Eviga längtan, Lever mina drömmar.. Så bra!!! Sedan var det dags för Velvet och hennes dansare. :D Så sjukt himla bra. Hon uppträdde med Deja vu, som jag bara älskar fortfarande. Och sedan även The Queen.. Hon var asgrym, som alltid! Efter henne var det dags för Lili & Susie, de körde ett medley med sina hitlåtar och sedan sin nya singel. Sedan var det dags för lite Schlagerfeber igen, de körde på med några mellolåtar.. Lars körde Hope & Glory, det var asgrymt! Men vi saknade ju såklart hela mellogänget! Anna & Maria kom sedan och körde sin Killing me tenderly.. Och efter de var det dags för Lili & Susie igen och nu körde de Show me heaven.. Så himla bra, gillar den låten så mycket ju! Sedan entrade isländska Yohanna scenen och körde sin låt Is it true? Hon var helt okej.. Vi sjöng med, fast vi visste inte att vi kunna så mycket av låten, haha. Och kvällens sista artist var Alexander Rybak.. Och precis då så började det att regna, spöregna.. Så alla tog upp sina paraplyn och där stod vi och skrek med i Fairytale.. Det var galet kul, fast jag inte gillar han eller låten så mycket. Men det blev något speciellt med regnet och stämningen och allt. :D haha.
              

När allt var slut så skulle det ju vara signering på sidan med några artister men den sket vi i.. Vi messade för fullt med Marie som redan hade hunnit tagit sig bakom scenen men vi ville träffa henne. Och då sprang jag och Micke ut från området och runt till sceningången utifrån.. Jag ringde Marie, hon ringde mig och tillslut så kom hon och Mari ut.. KRAMKALAS!!! Och vi pratade på massa med dem, så underbart. Det småduggade ju fortfarande, så vi hade ju paraplyna uppe. xD haha. Jag och Micke skulle ju se dem på söndagen så vi berättade att vi skulle ha skylt, "en trea och en dea". xD Vi garvade på bra åt det.. Sedan skulle de dra så vi sa hejdå och vi ses på söndag! Och efter det så var vi så kalla och blöta allihopa så vi ville bara hemåt.. Trallade iväg och tog sedan t-banan hemåt, alla utom jag, Micke och Jennie hoppade av vid Östermalmstorg.. När vi väl kom hem så tror jag att vi somnade som stockar på en gång, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback