7/8 - Vi uppskattar kören. <3

2009-08-22 @ 20:40:42
Jag var ju som sagt på Bounce summercamp på morgon... Jazzklass med Jennie Widegren mellan 10-11.30, så bäst alltså. Efter det så messade jag med Micke och kollade vart han var och vi bestämde att vi skulle mötas upp utanför Emma.. Vi drog upp där en stund medans de fixade sig. Dock inte Bonnie som hade gått och blivit sjuker, stackarn.. När vi alla var klara och sådära, så tog vi oss ut och vidare till bussen typ. Raka vägen ut mot Gröna Lund. Det var ju Lena&Orup som väntade på kvällen..

Vi var la på Grönan nånstans kring två-tre-tiden typ, haha. Jag minns inte så mycket av vad vi gjorde, men det var nog lite singstar och sedan kikade runt lite på grönan, för det var ju nada folk vid scenen. xD haha. Vi gick och köpte dricka och slog oss ner vid ett bord i skuggan och pratade, för det var ju hett i solen.. Mikaela kom då också.. Sedan tröttnade vi och tog oss fram till scenen, längst fram såklart. Slog oss ner där, men fyllde först på lite vatten för de var ju tvunget.. De kom lite folk som Sara och Mikaela kände, trevligt. Mickes mamma och vän kom fram och heja också när de kom dit. : ) Vi satt där och åt godis och drack vatten, haha. Vid halv åtta så började det fyllas på med folk, och det blev skapligt med folk alltså.. Och precis innan där så kikade Caroline ut, Sara messade med henne tror jag.. Hon skulle ju lämna en skiva med bilder/filmer på... : ) Och hon stannade även och pratade lite, trevliga människa. Vi skulle iallafall ses efteråt!!

Vid åtta så började konserten, och det blev ett jäkla drag.. Orup var faktiskt bra live och Lena är grym live, ingen tvekan om den saken liksom. Kärleken är evig, dansa i neon, om igen, han jobbar i affären, lena anthem, magaluf, regn hos mig.. och massa mera.. Så sjuktbra konsert ju.. och jag tror vi sjöng med i alla låtar förutom extranumret.. Blev lite chockad där, men fasen va skoj det var! :D Caroline och Britta på kören också, och jag hade nog mer koll på kören än Lena och Orup. xD haha. Typ 80% av konserten kollade jag nog på dem. Och Caroline hade jävligt bra koll på oss med, haha. Söta hon! Applåder och jubel efter konserten, slängkyss också, hihi!

Vi tog oss till sidan direkt. Britta kom ut och vi hejade på henne, men hon skulle vidare och prata med några hon kände men vi skulle prata efter sen igen.. Väntade på Caroline och tillslut kom hon också. Kramkalas, berömde henne lite och pratade massa. Och vi tog lite kort tillsammans med henne, enskilda först och sedan gruppbild. Så snyggt! Hon trallade vidare till några hon kände.. Och vi stoppade Britta när hon var påväg in, pratade massa till och tog kort tillsammans. Och Caroline kom tillbaks och vi tog kort på dem två.. Sedan skulle båda gå, men vi bestämde med Caroline att vi skulle höras av.. Hon skulle nämligen på Madonna också på söndagen. : ) hihi. Kramkalas och båda drog iväg. Tusen tack för allt. :D




Vi tog oss ut från Grönan vi med, där vi möttes av Bonnie och hennes vän Helena. Och vi drog till bussen, hoppade av nånstans och gick sedan hem till Emma tror jag.. Lära ju hämta min väska liksom, haha. Sa hejdå till Emma, Sara och Bonnie för de skulle åka hem dagen efter, tråkigt ju.. Men vi skulle ju ses på måndagen efter där, i Göteborg. Nästan alla av oss.. Vi trallade vidare till t-banan och åkte hem till Micke. Satt nog vid datorn lite, åt kanske och sedan var det sängen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback