8/8 - Sommarkrysset!

2009-08-22 @ 21:23:35
Vi vaknade i lagom tid denna dag. Fixade oss lite och sådära. Packade ihop väskan.. Sedan åkte jag, Micke och hans pappa till Barkaby för att springa in på, hm, rusta tror jag det var.. Sedan vidare till Veddesta till godispalats1 för att köpa lite godis som vi skulle ha med till Göteborg. Det finns ju så sjukt mycket godis där, så där plockade vi på oss massa.. Efter det så åkte vi hemåt igen, där vi fixade lite mat för dagen.. Sedan begav vi oss iväg, t-banan till östermalmstorg och sedan bussen ut till Gröna Lund för Sommarkrysset på kvällen.

Vi lär nog ha kommit dit kring tre-tiden typ, Martin hade hållt platser till oss. Sjuktsnällt! Så vi satte oss där och kollade lite rep. Emilia repade nästan direkt, haha. Det var la helt okej. Sara Borch fanns på kören också, trevligt. Och även Jessica Norberg, inte en aning om vem hon är. xD Sedan såg vi någons mer rep, men minns inte vems.. haha, bra minne jag har!!! Men vid fem-tiden så var det iallafall genrep.. Darin var jättebra, och vi såg då att Edo var med och dansa, även Adam, Adam och Sasha.. Najs najs. Han körde ju ett MJ-medley, grymt. Emilia var bra, men tycker fortfarande inte den låten passar henne, haha. Sedan var Star pilots med också, de var grymt!! Och Perssons pack, men har inget att säga där. Efter repet så gick vi och köpte mat tror jag, mums. Sedan satt vi där och väntade, haha.
   

Klockan blev halv åtta och det var dags för seg uppvärmning. xD haha. Och vid åtta så började programmet.. Bästa för kvällen var nog Darins MJ-medley eller Star pilots.. Men annars så hade vi väl väldigt kul där vi satt ändå.. Vi hade nå konstigt folk framför oss. xD hahaha. Vi slapp regnet också, de var extra skönt. : ) hihi. Direkt efter så tog vi oss fram till scenen, mötte Emilia på vägen så sa hej till henne och pratade lite snabbt. Sedan skulle Micke bort till någon han kände och prata där. Så jag tog mig till sidan ihopp om att Sara skulle komma ut, vilket hon gjorde ganska så snabbt. Det första hon säger var: "Nu var det ju ett år sedan sist!" Man blev typ :O, har du lagt det på minne typ. xD haha. Pratade lite snabbt med henne, hon tyckte det var jättekul att vi var där. :D och att träffa oss igen, nu var det ju bara jag där men iallafall. Så det var trevligt! Sedan skulle hon vidare till några hon kände och då drog jag till Micke igen.. Försökte få ut Sara sen igen för M ville träffa henne men det gick inge vidare.. Så vi tog oss ut från grönan och raka vägen hem.. Kom hem tidigt för en gångs skull.. Då var det packa som gällde, sedan satt vi vid datorn lite, kollade tv och sedan go´nattade vi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback