15/2 - Mycket som hände. <3

2009-02-16 @ 23:17:12

Bussen gick här från viken vid 8.40 mot Stockholm. Framme vid halv tolv ungefär, Micke mötte upp mig. Väldigt trevligt att träffas igen, hihi. Vi begav oss raka vägen ut till Södertälje, det skulle ju vara Made in Sweden där, men vi ville bara träffa Laila, haha. Janet soundchecka lite snabbt när vi kom och Laila stod också där, men sedan försvann dem. Vi träffade på Karolina också, trevligt! Lite efter ett så hade Laila och de inte kommit tillbaka mot scenen, så då begav vi oss därifrån. In till stan igen och vidare till Berns på gratiskonsert, som var vid två, för en viss Caroline Jönsson skulle vara med!! Även Niklas Andersson och Terran var där!! Höll på en timme, mycket mysigt inne på Berns ju.

Därefter åkte vi ut till Fridhemsplan och träffade Nat lite grann. Mycket trevligt måste jag säga, och behövligt!!! Det var ju ett tag sen sist... Hennes ord, hennes kramar. <3 Söta människa!! Jenny kom tillsist också, hon och Nat skulle repa lite. Det var kul att träffa henne ju, eftersom hon och jag har facebookat lite, som även hon nämnde, kul att hon kände igen mig. : )

Åkte tillbaka in till stan, ut till söder och på donken för lite mat. Satt där ett tag sedan snurrade vi runt en stund... Tog bussen ut till Frihamnen vid halv sex typ, vi och Emma skulle på inspelningen av Singing Bee-finalen. Vi hade iallafall kul. Hejade på Caroline också, som var med och dansa även denna säsong, hihi. Efter allt så åkte vi hemåt, hemma lyssnade vi lite på musik och sådära, sedan blev det kväller.

Det hände sjukt mycket denna dag ju...
Bäst av allt var träffen med Nat. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback