16/2 - Madonna, shopping, dans. <3

2009-02-17 @ 00:54:21
Uppe och hoppade tidigt för Micke skulle till skolan. Gjorde oss klara och drog strax efter nio typ. Jag mötte Milla på centralen strax efter halv tio. Vi skulle möta upp en person vid Åhlens vid tio för att köpa Madonna-biljetter. Så yes, vi har biljetter nu :D Känns helt ofattbart alltså!!! WOHOO!!! Längtar nu ju...
Efter det så snurrade vi runt på stan, fram och tillbaks kände det som. Mycket trötta i benen blev vi, men det blev lite shopping for me. Skor till mellon, klackiskor, hela 7,5 cms klack. xD Heja!!! Det blev lunch på donken. Seda tog vi oss ut till Marikas, för jag skulle på dansklass men visste inte om det var någon, men de var de. Tog hejdå av Milla och jag trallade in, hur mycket folk som helst. Det var Ambra som hade klass, körde jazz/funk.. Väldigt rolig klass, lite sådär medelsvår koreografi. Jag har ju inte dansat det förut, men jag kämpade på och det är så kul att bara dansa, älskar det!!! Höll på till lite strax innan fyra... Pratade lite snabbt med Ambra efteråt också, fick nummer och sådant.
Trallade från Marikas till terminalen efteråt. Gud vad de är jobbigt att gå den biten alltså, hejohå. Men tillslut så kom jag dit, köpte dricka och sedan var det bara att gå till gaten. Jag såg även Pia Oscarsson (som spelade Karin Toivonen i Skilda Världar), hon lämnade av någon vid gaten. xD Vid fem så rullade vi hemåt, det var typ 12 personer på bussen, haha. Lyssnade på Hope & Glory heeela vägen hem och saknade Henne... och några till. <3 Robert hämtade mig på resecentrum vid 19.40... -tack.

En helt underbar dag ju!!!
Tack och puss! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

ambra e BÄST! :P

2009-02-17 @ 17:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback