Deltävling 2 - Skellefteå.

2009-02-14 @ 23:27:19

, nu var andra deltävlingen avklarad. Och denna var mycket bättre än första. Ett starkare startfält helt enkelt. Men början, öppningen var typ tråkig denna gång... Och mellanakten likaså. Hoppas de hittar på något bättre, tillochmed förra året var bättre och då gillar jag absolute inte Björn xD HAHA. Men låtarna var iallafall bra. :D Lite kommentarer kring dem, here we go!

Lili & Susie - Show me heaven
Bra början, jättebra låt och ett grymt nummer. De sjunger dock lite falskt emellanåt men låten är bra så det får gå. Refrängen är bra. Snyggt med dansarna också, såg riktigt bra ut. Man diggar verkligen med!! Ett plus med Jess på kör/dans, snygga människa!!!

Betyg på numret: 4 av 5.

Lasse Lindh & bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
Han gillar jag inte, och detta gillade jag inte heller. Dålig låt verkligen, platsade inte alls i mellon. Han såg bara knaisg och förvirrad ut på scenen när hon svängde runt. Hahaha, tur att det gick som det gick...

Betyg på numret: 1 av 5.

Jennifer Brown - Never been here before
På något sätt så gillade jag denna. Början var inte så bra, men låten verkligen växte under numrets gång. Hon sjunger inte jättebra men helt okej. Låten är jättefin och numret gav en liten mysfaktor.

Betyg på numret: 3 av 5.

H.E.A.T - 1000 miles
Jag gillar låten, verkligen. Man diggar med och sjunger med i refrängen mot slutet. Men jag vet inte om jag gillar dem, haha. Numret var iallafall riktigt grymt, snyggt!! Men inte i The Poodles-nivå, haha.

Betyg på numret: 3 av 5.

Markoolio - Kärlekssång från mig
Marko överraskade verkligen. Jag förväntade mig att detta skulle låta skit men det lät faktiskt bra. Fiin låt men ändå en knasig och rolig text, haha. Och Viggo var lite roligt att se i numret, haha. Har inte så mycket mer att säga om numret, de var bra helt enkelt.

Betyg på numret: 4 av 5.

Amy Diamond - It´s my life
Lite besviken blev jag, jag hade förväntat mig mer av henne. Hon ser ut som 14 fortfarande, kläder och hela numret liksom. Trodde ju hon vuxit upp lite iallafall och kunna visa det på scen också. Där förlorades det mycket på för mig. Låten var helt okej, inte mer alltså. Men jag kommer säkert digga den sedan framemot sommaren, haha.
Betyg på numret: 3 av 5.

Cookies n Beans - What if
Väldigt tråkigt nummer, faktiskt. Det blev tre långa minutrar. Lite tråkigt, för de alla tre sjunger ju bra, helt okej. Låten var fiin, men den platsade inte heller i mellon. Tyvärr.

Betyg på numret: 2 av 5.


Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
BÄTTRE ÄN BÄST
!!!! Vad ska jag säga, jag fick även denna gång påminna mig själv om att andas, shiiit. Måns sjunger ju helt otroligt, låten är bara så sjuktbra!!! Man sjöng med redan i första lyssningen... Och jag älskar numret, och dansarna, så sjukt jäkla snygga ju!!! Nat, Jess, Dea, Linda, Sabina och Jennie - GRYMMAST!!!! Vilken show de bjöds på, hejohå, sticket är så snyggt!!! Jag vet inte vad jag ska skriva, kan säga hur mycket som helst egentligen. Men det gör jag inte nu, bara att JAG ÄLSKAR DET!!!!!
GRYMT GRYMT GRYMT!!!

Betyg på numret: 5 av 5.


Sådär tyckte då jag... Enligt listan så ville jag ha Måns och Markoolio till final. Lili & Susie och Amy/H.E.A.T/Jennifer Brown i Andra Chansen. Jag fick till tre rätt där, duktigt. Måns var helt RÄTT till finalen, snacka om att jag blev glad!!! Så bäst. Och det var kul att H.E.A.T också gick till final, deras låt växte ju!!! Oh Amy och Lili & Susie var riktigt bra och helt rätt till Andra Chansen... Jag har inte så mycket mer att säga om detta, jag blev relativt nöjd med allt!!!

RESULTATET
Final:
H.E.A.T
Måns Zelmerlöw

Andra Chansen:
Amy Diamond
Lili & Susie

Plats 5: Cookies´n Beans
Plats 6: Markoolio
Plats 7: Jennifer Brown
Plats 8: Lasse Lindh & bandet

Internationella juryns val: Amy Diamond
-------------------------------------------
Nästa deltävling går i Leksand... Och jag är troligtvis på plats där och det ska bli så sjuktkul, JAG LÄNGTAR!!!!

Schlagerfebern är på HÖÖÖG nivå!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback