Deltävling 4 - Malmö.

2009-02-28 @ 22:49:21
Nu har fjärde och sista deltävlingen varit... Känns lite tråkigt, det går ju så fort fan. Detta var ju ett jäkligt starkt startfält ju, många bra låtar.. Och öppningen, vad ska man säga.. Jag gillar det sååå mycket ju. Jessica Andersson är bara så grym!!! Och de är ju även Petra också. Och med huskören och husdansen så blir det bara så BÄST alltså!!! Alla brudarna var så snygga ju!!! Och jag måste bara säga också att jag älskade mellanpratet i andra duellen. Då när de stod och väntade på resultatet. Petra är för skön alltså, haha.

Men nu är det dags för lite kommentarer här, let´s go:

Agnes - Love love love
Det var ett coolt nummer. Men det hördes att hon haft problem med halsen, hon var hes men hon har ju en svag röst annars också typ. Låten var bra, men tror den hade blivit bättre med en artist med starkare röst, tyvärr. Jag hade verkligen stora förhoppningar på detta, allt som skrivits överallt. Jag fick det inte att gå ihop, blev lite besviken. Men jag tror låten behöver få några lyssningar, sen växer den nog. Kanske är en annan sak att se det live också, brukar ju vara det!!
Betyg på numret: 3 av 5.

Star Pilots - Higher
Detta gillade jag verkligen. Låten var jättebra. Coolt med numret, dansen. Sabina är cool ju. ; ) Jag säger bara att det där numret hade inte varit något utan dansen typ. Och Becker har ju en bra röst, jag har gillat han sedan Fame Factory-tiden. Men lite tråkigt att han bara stod där på sidan, på kör-platsen typ. Men jag gillade detta iallafall.
Betyg på numret: 4 av 5.

Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går
Det här var inge bra alls. Låten var inte ens bra. Det blev bara tråkigt. Hon var tråkig att se på också. Helt okej röst, men det lät verkligen illa i vissa partier. Och låten tycker jag påminde mycket om Niklas Strömstedts låt Sista morgonen...

Betyg på numret: 1 av 5.

Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly
Ett litet myspys nummer. Låten var bra, men inget mer. Båda tjejerna har grymma röster och de funkar ihop. Men jag hade stora förhoppningar här också. Efter allt man läst. Men ja, jag tyckte inte detta var sådär himla bra som alla verkar tycka, tyvärr. Men kul med Marie och Anna på dans iallafall, men hade gärna sett folket på scenen och inte bakom det där "vad man nu ska kalla det", haha.

Betyg på numret: 3,5 av 5.

Thorleifs - Sweet Kissin' In The Moonlight
Haha, jag skrattar.. Låten var faktiskt väldigt bra ju, men dem är inte bra. Inge kul att se på, de är gamla och fula. xD haha. Men jag nynnade med från första början, haha. Och sedan så var ju Lars, Linda och Jennie grymma på att bugga ju. L och J var otroligt söta i klänningarna. Ett plus till dem!!!

Betyg på numret: 3 av 5.

Sarah Dawn Finer - Moving on
Hon har verkligen en sån grym röst, men det kändes som om hon inte gav allt idag, hm. Låten var väldigt bra, riktigt fiin ju. Och själva numret var jättesnyggt. Jag gillade det otroligt mycket. Näst bästa numret ikväll ju. Det var så häftigt när hon åkte upp i hissen, med fläkten och allt. Och hon hade de bästa körtjejerna med sig; Jess, Dea och Britta!!
Betyg på numret: 5 av 5.

Next 3 - Esta noche
Vad gjorde dem i festivalen?! Detta var väldigt tråkigt tyckte jag.. Låten var helt okej, bara refrängen som var bra ju.. Resten skit. De likna Pandang (som var med i Mello-06) hemskt mycket, fast sämre. Inget jag gillade iallafall. Killarna var tråkiga, kunde inte sjunga osv...

Betyg på numret: 1 av 5.

Malena Ernman - La voix
WOW, vad ska jag säga liksom. Eller lär ju börja med att säga: Go Sandviken. ; ) hihi. Vilket häftigt nummer alltså. Det här gillade jag till tusen. Låten var verkligen jättebra, Malena är jättegrym och vilken röst hon har. Numret var ju bara så sjuktsnyggt. Helt klart Bäst ikväll ju, jag älskar det!!! Och sedan så var ju Jess och Linda assnygga på dansen fan. Bättre än bäst fan.

Betyg på numret: 5 av 5.


Såhär tyckte då jag. Och enligt mina kommentarer och listan här, så ville jag ha Malena Ernman och Sarah Dawn Finer till finalen. Och Star Pilots och Anna&Maria till andra chansen. Jag fick till två rätt iallafall och ett halvt rätt. ; ) haha. Blev otroligt glad för Malena, men lite surt att hon och Sarah stod mot varann, haha. Men Sarah har iallafall två chanser att ta sig till finalen nu och hoppas hon gör det!!! Men Anna&Maria, där gick det inge bra alls. Vet inte om jag är så chockad för de... Lite kanske, men så sjuktbra var dem ju inte, tyvärr. Finns inte så mycket mera att säga, jag är otroligt nöjd med allt typ.

RESULTATET
Final:

Agnes
Malena Ernman

Andra Chansen:
Star Pilots
Sarah Dawn Finer

Plats 5: Thorleifs
Plats 6: Next 3
Plats 7: Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng
Plats 8: Susanne Alfvengren

Internationella juryns val: Sarah Dawn Finer
---------------------------------------
Andra Chansen nu nästa helg. Många bra där ju, ska bli spännande att se vad som händer... Nu ska jag fortsätta lyssna/kolla på på Malena här, älskar´t.

Det var allt för mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback