Söndag.

2009-02-01 @ 16:56:56
Nu är jag hemma för dagen...

Vaknade väldigt sent, missade början av Körslaget men det fick gå det med. Och jag kan bara säga att de var ju helt rätt kör, Team Hanna, som vann. Hon var ju överlägset bäst i alla tre nummer, woow!!! Jag sa ju redan från början när detta började att Team Hanna kommer ta hem hela skiten :D Yeah!!! När det var slut, så blev det frukost och vi fixade oss. Sedan åkte jag och mamma in till Gävle och gammel mormor. Kul att träffa henne ju, hon är lite vimsig nu men vi vet inte varför : / Men ja, får bara hoppas att allt blir bra till slut. <3 Var kvar där en timme ungefär.

Svängde in till Valbo på hemvägen, mamma skulle köpa något som syster ville ha. Och jag hittade också, jackan på bilden köpte jag. Den är ju skiiitsnygg ju, och den satt skitbra också. Perfekt till våren/sommaren ju!!! Det blev bara en liten snabbtripp där, sen åkte vi hemåt.

Nu sitter jag här och tittar runt. Det finns inte så mycket att göra heller. Ska la kolla lite på tv snart, det börjar nån film vid sex så får se om den är nå bra, haha. Sen är det ju Bones vid åtta och efter de ska jag se filmen Holiday också. Den verkar ju bra!! Men nu ska jag kika runt lite till här...

Pusshej!



Kommentarer
Postat av: Anna

Gammelmormor är väl gammal och börjar bli senil. Eller kanske är redan. Brukar vara anledningen till vimsigheten ;)

2009-02-01 @ 17:50:47
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback