Torsdag.

2009-02-26 @ 20:52:43

Nu är det på tiden att blogga känns det som. Det har varit en lååång dag fan.

  • Jobbat på Karl Johan gården, ca 7.30-11.30.
    Asjobbigt att gå upp när klockan ringde vid halv sju. Jag brukar inte gå upp den tiden fan. Också lära jag gå dit också. Men jag städade igenom alla tre våningarna plus källare. Kök, matsal, tv-sal, korridorer och toaletter, yeah! Man blir väldigt trött i armar och ben iallafall. Var så glad när jag fick gå hem, en dag avklarad, Wohoo!

  • Skolan, 12.30-15.30.
    Hann bara hem och äta och sedan skjutsade mamma mig till skolan. Skulle träffa ped. ledarskapsgruppen och bestämma vem som skulle säga vad imorrn på redovisningen. Det gick väldigt fort, max fem minuter, drygt. Tagit sig dit i onödan typ. Men trallade ner i matsalen till J och blev kvar där hela tiden. Hejade på A, pratade med folk och pluggade lite på redovisningen. Dock inte klar ännu...

  • Hemma, 16.00-17.30.
    Hände inte mycket alls. Satt vid datorn en snabbis, packade väskan och åt lite. Väldigt tråkigt hemma som sagt. Jo, Måns sjöng för mig en hel del också... I´m still standing for hope & glory.

  • Träning step up, ca 18.10-19.20.
    Vi körde intensivt idag. Körde med två brädor var, haha. Och herregud va kul det var. Det gäller att hålla koll på fötterna alltså. Några steg på ena brädan och fortsätter på nästa och sedan tillbaks. Och vi körde finallåten mot varann, så kuuul. Och det blev lite benstyrke mitt i också. Och vi avslutade med lite mage. Jättekul pass verkligen, och man blev sååå svettig. Så härligt!!! I love it!!!

Kom hem strax innan åtta typ, sedan dess har jag bara hunnit duschat. Ätit lite bullar och saft. Kollat igenom alla bloggar, bdb och face. Tänkte att jag skulle ta och fixa min del till redovisningen imorrn, så jag vet exakt vad jag ska säga. Hörs senare...

Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback