2008 <3

2009-01-01 @ 22:56:33
•   Januari.
Året började på Skansen, nyårsfirandet. En helt lövely början på året, med Anna-Karin och med bästa artisten på scenen, Sonja Aldén. Det kunna inte bli bättre. Dagen efter åkte jag hemåt igen! Jobbet började och även skolan...

Den 9:e var jag, Anna-Karin och MickeGrammisgalan i Globen, vi alla hade vunnit biljetter genom expressen. Det var en upplevelse att vara på plats, lite dåliga platser dock. Några artister som uppträdde var Sahara Hotnights, Lars Winnerbäck bl.a. Trevlig kväll.

Micke kom hit till Viken och vi var och såg Marie Picasso i Valbo köpcentrum. Hon var jättebra, signering efteråt och vi var upp och träffade henne, trevlig ju. Tog lite bilder och sådant.

Micke och jag var även på Rockbjörnen på Hovet i Stockholm. Shit vilken kväll, något att minnas för resten av livet. Sonja vann en Rockbjörn för Årets kvinnliga artist och hon uppträdde även tillsammans med The poodles. Även September uppträdde, med världens bästa dansare Nathalie Rosenberg bakom sig. Tyvärr ingen träff, hon var tvungen att dra till efterfesten. Träffade iallafall Sanna och Sonja utanför efterfesten.

•   Februari.
I början av månaden var jag på en Marie Picasso-konsert, den var fantastisk. Träffade henne efteråt och hon hade läst min blogg och tackade för det jag hade skrivit om henne, hon är sööt!!

Melodifestivalen började ju även denna månad. Värt att nämna här är ju att det var katastrof att Velvet inte gick vidare, hon hade de bästa numret, så sjukt fantastiskt Bäst!! Nathalie var även med på dansen där. Och att Sanna gick till finalen med sin Empty room, det var magiskt!!

Jag och Anna-Karin tog en tripp till Stockholm för att se Alla barnhjärtans konsert på Rival. Sonja skulle vara med och uppträda men så blev det inte. Hon var där, men hon var så sjuk så hon kunde knappt prata, plus att hon hade hostat sönder revbenet typ. Men det var mys att se henne. Dagen efter åkte vi till Sälen, tillbringade helgen där. Det var rix fm i fjällen med bl.a. en artistshow, vi åkte slalom, kollade Melodifestivalen och bara umgicks. Väldigt mysigt!

Helgen efter var det dags för Sonja igen, denna gången åkte jag och Anna-Karin till Mora. Sonja skulle uppträda i kyrkan där. Hennes röst i kyrkan är helt oslagbart, de är obeskrivligt. Hörde Det är inte regn som faller för första gången live. Träffade henne efteråt, även hennes körtjej Sofia och hennes föräldrar. Det var bara så mysigt, Sonja är världens goaste person. Kärlek till denna kväll,  en av de bästa dagarna i mitt liv.

I slutet av månaden åkte jag ner till Mika i Karlskrona, första gången vi träffades. Hängde med henne i skolan, snurra runt på stan och vi träffade även Jessica Marberger, helt lövely! "Ni anar inte hur mycket kärlek ni är!".

•   Mars.
Fortfarande i Karlskrona. Jag, Mika och Adam var på lördagsrepet av Melodifestivalen, fick snabbt våra favoriter; Bengtzing och Perrelli. Träffade Caroline Jönsson efter allt, mysig tjej.

Melodifestivalsfinalshelgen kom, jag och Adam bodde på vandrarhem nånstans vid Norra barntorget. Det blev massa signeringar med bl.a. Sanna. Var på fredagsrepet med Mika, Thilda och Mikaela, vi hade det super fantastiskt på rad5. Jessica Marberger var Bäst på uppvärmningen!!! Och på lördag på dagen blev det karaoke i globen city, träffade Mika, Sara, Bonnie och Thilda där, och fler uppträdanden av folk. På kvällen satt jag och Adam där i globen på finalen och det blev nervöst men shit va bra det blev. Sanna fick folkets röster, så värd de. Tog oss fram till greenroom, hejade på en gråtande Sanna. Stod utanför efterfesten en stund med Micke, Milla och Emma. Tillslut kom vi in, jag, Adam, Anna och co. Därinne var det helt lövely, såg Perrellis uppträdande, träffade Shirley, Sanna, Linda, Camilla och massa flera :D Helt amazing kväll/natt. Dagen efter var vi på en Sanna-signering!!

På påskafton åkte jag ner till Stockholm igen, denna gång skulle jag, Micke, Emma och Emily ut till Stinsen för att se Marie Picasso. Det var roligt, hon är sööt.

Helgen efter blev det Stockholm igen, ingen är förvånad!!! Jag och Anna-Karin skulle på premiären av Körslaget, träffade Micke, Emma och Milla där!! Dagen efter var det dags för schlagerkryssning, egentligen skulle Linda Bengtzing uppträda, men hon var sjuk så Caracola ersatte henne. Vi som höll ihop var jag, Anna-Karin, syster, Micke, Emma, Milla och Angelica. Vi hade så kul, sjöng karaoke, dansade, de firade mig också... TeamCaracola bildades på båten!!!

•   April.
Vi i TeamCaracola (jag, Micke, Emma, Milla, Anna-Karin) åkte på ännu en schlagerkryssning, ensamma utan föräldrar. För att se Caracola och Face-84 uppträda. En helt oförglömlig kryssning, det hände så mycket. Taxfreen, sjöng karaoke, dansade, skrek och hoppade runt som galningar. Träffade brudarna i Caracola, även Emma i Face-84... Som sagt, en av de bästa kryssningen ever. Heja teamet!

Var till Stockholm, jag och Milla var ut på Tegelbruket för att se/träffa Caracola. Sämst publik men grym show!! På dagen var vi till Åhléns city, träffade Micke där och Sanna skulle vara där och signera, mycket trevligt.

Milla kom upp på besök i Viken, vi åkte in till Valbo köpcentrum för att se Caracola, träffade Anna-Karin där också. Grymma på scenen och det var jättekul att träffa de efteråt, mys!

•   Maj.
Jag, Anna-Karin och syster tog en tripp till Borlänge, kupolen. Sanna var där och uppträdde och signerade. Grimasbild blev det också. Även lite shopping hann vi med innan vi åkte hemåt.

Rix fm festivalen gick av stapeln i kungsan, självklart var jag, Micke, syster, Anna-Karin och Milla på plats. Såg lite på repen, skrämde skiten ur Sanna, skrek på Britta.. Begav oss till Stinsen för att se Caracola, väldigt roligt hade vi där, tjejerna är goa. *Tut-tut* Tillbaks till kungsan, rix festivalen hade redan börjat där men vi såg våra favoriter Sanna och Linda Bengtzing. Empty room - magiskt. Träffade Sanna, Lotta, Anna och Titti efteråt bl.a.

Jag och Milla åkte till Arboga för att se Caracola. Träffade även Annamia där, trevlig tjej! Vi åkte tillbaks till Stockholm, spenderade kvällen på grönan tillsammans med Micke och Emma för att se Sommarkrysset, Linda Bengtzing uppträdde.

Besökte Stockholm igen. Jag, Milla och Micke var och såg Caracola i Sundbyberg. Träffade Annamia där också, tog kort och pratade lite med henne!! Långt myssnack med tjejerna blev det också.

•   Juni.
Åkte ner till Stockholm igen, den 5:e blev det Perrelli i kungsan med Micke, Milla och Emma. Nationaldagen började i Uppsala för mig, Micke och Milla, träffade Anna-Karin där. För att se Caracola, sjöng nationalsången också. Vidare till Stockholm, Gröna lund för att se Linda Bengtzing och Markoolio. Här sjöngs även nationalsången. Träffade Emma igen efteråt. Även Linda och det blev gruppbild. TeamCaracola var samlat igen.
Dagen efter åkte jag, Micke, Emma och Anna-Karin till Lidingö för att se Sanna. Hon blev utnämnd till Årets Lidingö-bo. Och sen uppträdde hon och de blev signering. Jag blev intervjuad av Lidingö tidning. "Flumm"-bild med Sanna också!! Kvällen tillbringade vi alla hemma hos Micke, det blev grillning och massa prat. Dagen efter var teamet på Skansen för att se Caracola och Annamia. Mysig dag!!!

Jag och Anna-Karin åkte till Västerås för att se på Rix fm festivalen. Träffade Sara och Nenne där. Sonja uppträdde och det var magiskt. Första gången man hörde Nån som du.

Dagen efter åkte vi till Stockholm, träffade Micke och begav oss till Hötorgscity för att träffa Annamia. Dagen efter spenderades på Gröna Lund med Micke, Anna-Karin och Milla. Det var Childhood-dagen, Caracola var med och uppträdde bl.a. Åkte även karusell med tjejerna, trevligt.

Anna-Karin kom hit på midsommar, vi "firade" hemma hos pappa min. God mat, kubbspel, fika, plump och massa mera kubbspel. Mycket trevlig midsommar blev det.

En tripp till Stockholm, jag och Anna-Karin var till kungsan EM-festen. Sonja uppträdde, träffade henne och Sofia, mys. Hem till Micke efter det. Dagen efter blev det en turistdag för mig och Anna-Karin, såg även Amy Diamond i kungsan, träffade Martin, Milla och Micke kom även då.
På lördagen var det dags för Sommarkrysset, hela dagen vid scenen. Artister som uppträdde Sonja, Velvet, Marie Picasso bl.a. Träffade Nathalie också, ett år sedan sist, så det var mys!! Britta och Dea dök upp där och chockade oss, jag hann prata lite med dem. Sedan var jag tvungen att dra hemåt.

Den 29:e åkte jag, syster, mamma, mormor och Robert till Mallorca för två veckors semester!!!

•   Juli.
Den 13:e kom vi hem från Mallorca. En underbar resa, minne för livet.

Jag åkte till Stockholm för att gå på Sommarkrysset med Micke, Sara och Lina. För att Dea var med på kören. Träffade henne, även Christer Björkman var där.

Jag och Micke var ut till Stadion, under DN-galan, för att träffa Annamia. På kvällen åkte jag, Micke och Milla hem till mig. Dagen efter var vi in på Sommarkväll i Gävle, Caracola skulle uppträda. Träffade tjejerna och gav presenter från Mallis, de blev glada!! Dagen efter åkte Micke hemåt och jag och Milla åkte vidare till Söderhamn, för att se Caracola igen. Hel konsert med dem. Träffade tjejerna, Tomas, Lasse och Tommy.

Var till Stockholm under priden. Jag, Milla och Martin var på Patricia och såg Sonja, shit vilken kväll. En av de bästa spelningarna jag sett någonsin! Vilket drag de var, kärleken är evig, my number one, för att du finns. Träffade Sonja och Sofia utanför efteråt. Och jag var även på Schlagerkvällen med Martin. För att se Nathalie på dansen. Höll även på att dö när Sanna dök upp på scenen. Jag blev chockad men jävligt lycklig! Det var så jäkla magiskt. Bäst fan. Grym kväll.

•   Augusti.
Var fortfarande kvar i Stockholm, Milla och jag var på Sommarkrysset för att se Caracola. Det spöregna den dagen, vi blev dyngsura. Träffade tjejerna lite snabbt efteråt. Dagen efter åkte jag och Milla till Eskilstuna, Parken zoo, för att se Caracola igen. Träffade tjejerna mycket under dagen, hel konsert igen, lövely. Sällskap med Frida på tåget hem.

Jag och syster var in på Gävle cityfesten för att kolla runt. Dagen efter åkte jag och Anna-Karin till Bjursås för att gå på allsång på berget. Caracola var med och uppträdde. Träffade de efteråt, flummigt värre.

Tog mig iväg till Stockholm dagen efter, jag och Micke var på Go08 i kungsan, för att se Britta. Dagen efter blev det Sommarkrysset med Micke, Sanna var med. Träffade Jessica Andersson, hon satt i publiken. Söndagen blev till för packning typ.

Måndagen den 11:e åkte vi till Göteborg, för att vara där på kalaset. Jag, Micke, Emma och Anna-Karin bodde på vandrarhem, mys! Vi var på Lotta på Liseberg och Rix fm festivalen med glada gänget. Sonja uppträdde på rix och vi träffade henne före. Jag var på Rockbaren och såg Sailon, träffade henne också. Alla åkte hem på torsdagen. Min familj kom ner, de blev Takida och Backyard babies på kvällen. Dagen efter blev det Liseberg hela dagen, så kul att åka!!

På lördagen var jag tillbaks i Stockholm, förbi Hötorgscity med Micke för att träffa Annamia. Dagen efter var jag, Micke och Milla på Skansen för att se Caracola och Picasso. Och på kvällen kastade sig jag och Micke ut till Frihamnen för en spontan-inspelning av Singing Bee pilotprogram, enbart för att Nathalie skulle vara med. Träffade henne, lövely!!

Några dagar senare åkte jag till Stoockholm igen. För att gå på Singing Bee-inspelning med Micke och Milla. Nathalie var ju med på dansen. Var på båda inspelningarna den dagen. Fick sällskap av Nathalie till centralen efter allt. Dagen efter åkte jag och Micke ut till TV-huset på kvällen för att träffa Sonja, för hon var med i Olssons studio, trevligt. På lördagen blev det Sommarkrysset, för att se Sara Borch på kören. Jessica Andersson satt även denna gång i publiken, så vi träffade henne!! Söndagen var det dags för Singing Bee-inspelning igen, bara för att Nat var med. Dagen efter där så fick vi följa med henne på en fotografering för Fitness Magazine, en helt underbar dag. Lång men fantastisk!!

Helgen efter åkte jag ner till Stockholm igen, för att gå på NRJ in the park med Micke. Vi var där enbart för Anorah, sjuktgrym ju, som vi träffade några gånger under dagen. Stötte även på Nathalie och hennes pojkvän där. Mycket glada blev vi allihopa. Dagen efter var vi ut på Gärdet, tjejmilen var där. Och Annamia jobbade där så vi åkte dit för att träffa henne.

•   September.
Jag och Milla åkte till Köping för att se Caracola. Dagen efter var jag, Micke, Mika och Sara på dejt med Jessica Marberger. Två helt underbara timmar, pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är bara så fantastisk. Det blev kungsan efter det, för att se Sanna. Träffade henne, Lotta och Karolina. Vidare till TV-huset efter det, för inspelning av Så ska det låta. Vi dog när Jessica Andersson och Marie Picasso dök upp i de tävlande lagen. Dagen efter åkte jag och Micke ut till Tyrol för att träffa Nathalie. Samma dagen efter, fast då var det bara jag. Och Nathalie är så go!! TV-huset efter där, träffa Jonna helt spontant och oväntat. Hann även träffa Sonja, innan hon skulle in på inspelningen, som tyvärr var full så vi kom inte in. Dagen efter var det TV-huset igen, jag och Micke gick på en inspelning. Sara Löfgren och Shirley Clamp var med i de tävlande lagen denna gång, jag var mest där för Sara. Träffade båda under dagen!!!

Var till Stockholm igen den 16:e, Micke och jag blev inbjudna på genomdraget av Christer Sjögrens jubileums show på Tyrol av Nathalie. Fantastisk show ju. Jessicas fenomenala version av My heart will go on, obeskrivligt. Träffade både Nathalie och Jessica efteråt, tack!! Den 19:e var vi på Så ska det låta-inspelning igen. Sanna var med denna gång. Sanna är bara helt fantastisk i programmet. Träffade henne och Lotta efteråt. Dagen efter tog vi oss ut till Tyrol för att träffa Nathalie och Jessica, trevligt!

Helgen efter åkte jag ner till Stockholm igen, till Micke. Vi var ut på krogen i Jakan, Camilla "Cam Tyler" Håkansson skulle uppträda och bjöd in oss. Prat, skratt, dans och champagne blev det! Dagen efter var vi till Näsby park och träffade Annamia. Söndagen åkte jag ut själv till Värmdö, för att träffa Nathalie. Hon hade dance camp där, blev kvar med henne några timmar, sen taxi hem till henne. Mötte upp Micke och co på Hötorget. Dagen efter var jag till Marikas och tog dansklass för Jennie Widegren, så sjukt coolt!!

•   Oktober.
Jag och Sara var på Sol, Vind och Vatten-konsert I Gävle. Sara Löfgren var med och fixade biljetter till oss. Underbar konsert och det var sjuktkul att träffa henne efteråt.

Den 11:e åkte jag ner till Micke i Stockholm igen. Vi var till Tyrol på Christer show, träffade Nathalie efteråt. Även Jessica och de andra dansarna utanför. Dagen efter mötte vi upp Anna-Karin och begav oss till Täby för att se Sonja. Underbara människa!!!

Två veckor senare var det dags för Stockholm igen. Melodifestivalsköande för biljetter var det dags för. Jag, Micke och Milla övernattade utanför globen för biljetter. Det blev dans, sång och mycket skratt där, och de var iskallt. Men vi fick najsa platser!! Senare på dagen var jag och Micke ut till radiohuset och träffade Dea Norberg, väldigt spontant. Pratade ett bra tag med henne!! Dagen efter åkte vi till Huddinge Centrum för att se Sonja, hon hade en mini-konsert, lövely. Träffade henne efteråt och även Karolina. Dagen efter var det Sonja som gällde igen, först i Barkarby och sedan i Nacka Forum. Hörde Välkommen hem för första gången. Och Sonja är sööt!

•   November.
Var ner till Stockholm den 7:e, träffade Annamiacentralen med Micke. Dagen efter åkte vi till centralen igen och träffade Annmia, hon är så underbar! Senare på dagen åkte vi ut till Tyrol och träffade Nathalie, underbarare person får man leta efter. Dagen efter blev det bio med Micke, galapremiär av High school musical singalong versionen, fick biljetter av Lotta, träffade henne där!

Den 10:e var det dags att åka utomlands igen, denna gång var det jag, syster, pappa, Sinikka och Yvonne. Åkte till CorralejoFuerteventura. Mysig resa. Var borta en vecka, hemma igen den 17:e.

I slutet av månaden var jag ner till Stockholm igen. Jag, Micke och Emma träffade Jessica Marberger vid konserthuset. Mysigt att träffa henne igen, skratt, prat och kramkalas. Dagen efter var vi ut till Södertälje C för att träffa Annamia, hon jobbade hela dagen där med Amy, Molly och Brandur. Vi hade väldigt kul denna dagen.

•   December.
Den 10:e åkte jag och Anna-Karin till Norrköping för att se Tre S julshow. Dagen började med en signering i ett köpcentrum, väldigt mys att se och träffa dem igen. Kvällen var det dags för julshow, vi träffade Karolina där. Showen var ju bara helt fantastisk, underbart att se. Träffade brudarna lite snabbt efteråt, tackade för att jag kom. Kaos med tågen men vi kom hem tillslut.

Helgen som kom där så åkte jag ner till Stockholm. Var och såg Tre S i Täby med Micke, Anna och Josefin. Träffade Anna & Anna där. Signering efteråt och brudarna är söta!!

Några dagar senare åkte jag ner till Stockholm igen. Dags att se Tre S ännu en gång. I Arlanda stad med Micke. Träffade Karolina där också. Lördagen såg vi Tre S igen, i Haninge Centrum, mysig spelning. Sonja fyllde även år denna dag, jag, Micke, Sanna och Shirley sjöng för Sonja. Och jag gav min present. Lite mer prat och kramkalas. Dagen efter såg jag Tre Essen igen, i Nacka Forum tillsammans med Anna & Anna. Brudarna är för härliga.

Året avslutades på Skansen med Micke. Sanna var ju med där som ni vet. Underbart avslut på året. Sanna är för sööt!


Det har varit ett helt FANTASTISKT år. Det har hänt sjukt mycket. Detta året slog verkligen 2007, med sjumilakliv. Alla nya vänner jag träffat, jag vill bara att ni ska veta att jag är så glad att jag träffat er. Ni är guld!!! Alla minnen man fått detta året, helt sjukt. Jag skulle aldrig för en sekund kunna byta bort dem. Jag blir lycklig när jag ser tillbaks på det här året. Tack alla som bidragit på något vis!!!

En person som jag kommit enormt nära detta år är Nathalie och jag har inga ord för hur glad jag är för det. Det är verkligen en person som jag uppskattar mycket. Hon betyder obeskrivligt mycket för mig. Allt hon sagt och gjort för mig, ofattbart!!! Trodde ju aldrig att vi skulle bli så nära vänner som vi faktiskt blivit. Men hon är en del av mig. Då, nu och för alltid. Jag tycker om henne obeskrivligt mycket.

Andra personer som jag fått fin kontakt med under året är ju såklart Jessica och Annamia. Även Karolina. Och jag får inte glömma Lotta, hon är verkligen en hel mysig person. Glad att vi har den kontakten vi har!!! Och det känns även som att man kommit närmare Sonja och Sanna under året...

Säger bara TACK till alla för detta året. Jag välkomnar det nya år och ser med spänning framemot vad de har att bjuda på :D Detta ska fanimej bli ett lika bra år :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback