Din klocka tickar.

2009-01-13 @ 00:45:30
Läxan är faktiskt gjord nu, läste igenom "Livets mening"-stencilen till Religionen. Den var intressant, fan. Sedan läste jag mål och betygskriterierna till Religionen och Pedagogiskt ledarskap, det ska nämligen vara gjort till lektionen på fredag. Då börjas det, wohoo!!!

Har just bäddat upp sängen här, tänkte att jag skulle lägga mig tidigt. Men nja, jag är inte ett dugg trött alltså. Jag får iallafall inte bli kvar här allt för länge, för mamma ska upp tidigt och till jobbet, kanske inte så bra att sitta kvar här då. Ska ju försöka komma upp tidigt imorrn också, då menar jag innan lunch typ. För jag tänkte ta mig iväg till skolan då, försöka få lite historia gjort. Träffa lite folk kanske, alltid skoj. Ska fixa lite papper också, det får jag inte glömma.

Sonja sjunger fantastiskt fint för mig här, underbara människa!!! Chattar lite på msnis och inte så mycket mera. Jag ska nog skriva ihop en liten deadline-lista för mitt skolplugg, eller för historian iallafall. Det kanske kan hjälpa mig på traven!!!

Tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback