Hemma igen...

2009-01-27 @ 16:49:24
Jag kom hem för en timme sedan typ. Hjälpte mor med att plocka ur diskmaskinen och så. Och jag kan ha fixat sommarjobb redan, eller mamma fixat, men vet inte vilka veckor ännu, de blir spännande...

Kom iväg till stan iallafall, snurrade runt i lite olika butiker, hittade inge skoj. Kvart i två var det dags att tralla till Specsavers. Synkontrollen gick väldigt fort, eller ja, typ 20-30 min. Syn hade försämrats lite på vänster ögat men annars var allt lika, gött. De skulle messa mig när jag kunde hämta mina linser. Det kändes kul att gå därifrån utan att betala, haha. Efter det så gick jag raka vägen till biblioteket, frågade efter lite böcker om Folkets hus här i Sandviken. Fick gå upp i gästrike-rummen och leta, hittade där tre böcker tillslut som jag kollade igenom lite, men bestämde mig istället för att låna hem dem. Nu ska jag bara försöka ta reda på vad exakt jag ska skriva om i mitt lokal historia-arbete, det finns ju fan mycket. Och efter det så trallade jag hemåt igen.

Nu gör jag inte mycket här. Jag tror jag ska kolla lite på tvn, inte sitta här iallafall. Ta fram spanska-boken också, läsa lite och göra lite övningar, skoj!!! Hörs mer senare.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback