Lördag idag.

2009-01-24 @ 19:44:19

Var ju som sagt in till Valbo med syster, mamma och Robert. Kom dit strax efter ett typ, kikade runt massa, provade massa. Vid två var det dags för Idol (Kevin, Robin och Alice) Jag och syster kollade inte, vi trängde oss mest förbi allihopa. De var ju aspackat, jätte svårt att ta sig fram, de stod vakter och släppte förbi några i taget xD haha. Tomas var ju med som pratgrejs, tänkte gå och heja på han men de var för mycket folk. Men jag köpte iallafall chinos, sånna på bilden. Tre stycken, haha, ett par svarta, ett par i nån ljusrosa/orange aktigfärg xD och ett par lila :D De var rea på de lila, de kostade bara 49 spänn, därför blev det de också. Åkte hemåt efter det och var hemma kring tre typ.

Då hade jag tråkigt så jag bestämde mig för att bränna ut alla mina bilder på datorn. Så det har jag hållt på med i några timmar. Blev klar för typ en halv timme sedan. Det blev sex dvd-skivor allt som allt. Också har jag rensat bort lite bilder från datorn, wohoo.

Nu gör jag inte ett skit, ska strax spela in Körslaget till mor. Det finns inte så mycket att göra liksom, får snoka runt lite på datorn här och sedan gå ner till syster och se vad hon gör.

Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Annika

Ja gillar egentligen svenska men språksociologi e dt tråkigaste ja någonsin gjort! dt e ngt me språketshistoria typ, ja fattar typ inte va heltheten e men ja skriver iaf om namnets historia (AA)

2009-01-24 @ 23:26:52
URL: http://sannafreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback