My day.

2009-01-16 @ 17:58:36
Dagen har typ rullat förbi nu.

Skola stod på schemat imorse. Mamma skjutsade mig till skolan, de är ju för fan iskallt ute ju. Den stod på -15 grader för sjutton :S Men vid tio var de dags för Religion, fyllde i papper om hur vi ville jobba/examineras i kursen. En kort presentation om oss själva också. Sedan kom vi in på olika frågor som: Vad är lycka för dig?, Vad är meningen med livet? Vad är verklighet för dig? osv. Hjälp säger jag bara, detta är inget för mig, så tänkte jag just då. Och jag vet inte hur jag ser på det nu, men hoppas kursen ska funka, för det blir nog mycket sånt dära. Slutade vid tolv, då gick jag, Lana och Junia ner i matsalen, åt lite och pratade lite. Malin kom och gjorde oss sällskap också, trevligt.

Vid ett så var det dags för Pedagogiskt ledarskap, vi är fan en stooor grupp. Vi fick en uppgift vi skulle göra direkt. Uppdelade två och två, fick välja tre kort med egenskaper på och sedan berätta för den andre varför man tog dem. Och sedan presentera varandra för klassen genom de tre korten. HAHA jag behöver inte säga hur de gick. Kul först att A glömde bort oss, och jag blev bara glad då, men nej. Hon ba: "Juste, alla har inte gjort, du Caroline har inte gjort, jag såg de på dig :P " Haha fan alltså, men ja det gick som det gick. Sen pratade vi lite om varför man skulle ha loggbok, gick igenom lite vad vi skulle vilja lära oss inom kursen och även lite studiebesök vi skulle vilja göra. Hann inte med så mycket mera, slutade vid tre typ.

Började tralla hemåt direkt, stannade till lite snabbt på stan. Kikade in på Team sportia, för jag måste ha något tränings/danslinne :D Och jag hittade två stycken, ett kosta 399:- och de andra 199:-. Hm vet inte hur jag ska göra, om jag ska köpa båda, funderar på det. Isåfall får det bli en sväng ner på stan imorrn : )

Kom hem vid fyra typ och de har inte hänt mycket här. Skrev upp en lista med lite plugg och det är faktiskt inte så mycket. Bara historiaskiten som tar lång tid... Kanske kan strukturera upp något med A och J på måndag. Annars har jag bara suttit här och kollat på tv. Syster kommer hem idag också, vid sju typ eller något tror jag de var : ) Det ska bli kul, får se vad vi hittar på. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Lady GaGa här.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback