Nu är det helg igen.

2009-01-23 @ 16:28:20
Men det känns som det redan varit helg nyligen, föremot att jag inte haft så mycket skola denna vecka. Liksom bara en lektion i måndags och en idag, haha. Och det är tråkigt med helg, man gör ju inget vettigt alls.

Hade historialektion vid 10 och idag var vi inte alls lika många som i måndags, typ hälften nu bara. A pratade på om lokal historia igen, lite källkritik och sådant. Jag har iallafall valt att skriva om folkets hus, det är ju inget stort arbete. Slutade vid tolv och då gick jag ner till matsalen. Träffade Lana och Junia där nere, sedan satt jag och J där en timme och pratade lite typ. Trevligt, ingen av oss orkade gå hem. Pratade med min historialärare också, jag slipper göra de uppgifter jag fick under lovet som jag kämpat med, så skönt. Jag ska fokusera på de uppgifterna vi får nu istället. Strax efter ett trallade vi hemåt, jag kom hem vid halv två typ.

Sedan dess har jag suttit här vid datorn och kollat på tv, bara massa skit som vanligt. Har pratat lite på msn också, trevligt. Och just nu kollar jag på One three hill och har väldigt tråkigt... Ikväll är det Let´s dance, de får man inte missa, heja Laila :D

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback