Nu är det helg igen.

2009-01-30 @ 16:51:13
Fredag idag då, och helgen ligger framför en. Det känns både skönt och väldigt tråkigt. Skönt för att då blir de några dagar ledigt, men grymt tråkigt att det inte är någon skola eller något. Det tyder på att jag kommer sitta vid denna dator hela helgen lång med tvn på i bakgrunden. Vilket liv!!!

Började skolan vid tio idag, det var dags att kolla på film på religionen. Vi ses igen, barn. Den var faktiskt bra ju, slutade strax innan tolv. Då gick jag och Junia ner till matsalen och satt där och pratade under lunchen. Vid ett var det dags för pedagogiskt ledarskap, A är fortfarande sjuk, så det var bara film idag. Vi såg på De fem härskarteknikerna, den var skaplig, varken dålig eller bra, haha. Den var en timme så vi slutade efter den. Då gick jag, Junia, Malin, Hannah, Emilie, Therese och Hossam ner till matsalen och satt där och pratade lite. Mycket trevligt. Vid tre så trallade vi hemåt, svängde in på Specsavers och hämtade ut mina linser som hade kommit, woho. Sen hemåt.

Jag har bara suttit och glott på tv sen jag kom hem. Och glott igenom lite på datorn. Jag får iallafall pengar på måndag, det känns jäkligt bra alltså :D Då blir det träningskort först och främst!!! Finally.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback