17/6 - Du är bara bäst. <3

2009-06-20 @ 00:42:03
Jag kom fram till Stockholm vid halv två som sagt, Micke och Sara kom strax därefter. Och vi tog oss till en trappa för att fixa en skylt till Jessica för kvällen. Det tog nog en timme typ att få den klar, men galet så snygg den blev!! Det är en väldigt intern grej mellan Jessica och oss tre + Mika och Bonnie. Höhö. Det stod "Mamma Jessica, Du är BÄST". Efter det så tog vi oss ner till Skeppsbron där det skulle vara på kvällen. Jess nämnde något förut att de skulle repa, men vi messade henne och hon skulle komma kring halv sex-tiden, så då gick vi och åt för kvällen. Det blev donken, det vanliga med plusmeny så jag fick ett cola-glas. Satt där och pratade lite och efter det så hade vi inte så mycket att göra så då tog vi oss en tripp genom och runtom i Gamla stan. Väldigt mysigt och det var ju varmt ute också.

Vi var tillbaks vid scenen på Skeppsbron strax efter halv fem och då slog vi oss ner vid kravallet. Satt där och pratade, solade lite och väntade på Jess. Det var väldigt roligt att kolla på folk där, haha. Vid halv sex så kom Jess och resten med båten så då kom hon ut till oss. Kramkalas och gos, överraskade med att Sara var där också. Jess visste inte det. Pratade lite granna med henne, och vi chockade Jennie och Annika också genom att de fick prata med Jess när de ringde. Hihi, riktigt roligt. Sedan skulle hon ta sig in och fixa sig lite.. Vi nämnde att vi hade skylt och att hon skulle lova att inte dö eller skratta på scenen när hon såg den. Hon blev väldigt rädd där alltså, att vi skulle skämma ut henne och sådära. Söta människa!! Efter det så försvann hon bakom.. och där stod vi kvar. Vi hörde ju även att området vid scenen skulle bli avspärrat, för tydligen var det ett företagsgig i samarbete med Ericsson. Men vi stod kvar och där fick vi stå också, det var folk som kom in med armband på sig som de betalat 100 spänn för och sådära, haha. Vi höll mest bara tyst liksom, vi ville ju inte bli utkastade innan konserten...


Klockan slog sju och konserten började. Det var en hyllningskonsert för Björn och Benny, så det var massa ABBA och musikallåtar. Orkesten spelade ett j*kligt långt intro iallafall. Artisterna som var med entrade scenen och de var Tommy Körberg, Gunilla Backman och Sarah Dawn Finer. Och körtjejerna; Jessica och Malin. Tommy började med Ring ring och en mobiltelefon flög ner i vattnet. xD haha. Sedan fortsatte det med olika låtar, minns inte ens alla.. Men här är några bara för att nämna, I know him so well från Chess, Mamma Mia, The winner takes it all, Money money money, Take a chance on me... Och Sarah sjöng sin Moving on, så hiiiimla bra. Gunilla sjöng Du måste finnas från musikalen Kristina från duvemåla. Så bra verkligen, vilken röst kvinnan har!!! Och juste, höll på att glömma.. Vi höll upp skylten så Jess såg den också, hur j*kla sööt får man vara liksom. Ojojoj vad hon skrattade, men det var ju så sant också. Riktigt roligt hade vi!!! Och Jess kollade väldigt mycket på oss under hela konserten, söta människa!! Och när Tommy presenterade kören så skrek vi lite extra högt och Tommy typ bara: "oj ni har en egen fanclub!!" Haha såklart ; ) Konserten avslutades med att allihopa sjöng Thank you for the music, så vackert!! Klockan var ungefär tjugo över åtta då.. Och typ allt folk försvann ut från området, men vi stod ju kvar. Sjukt kallt var det ute då, det blåste ju så mycket. Gunilla Backman kom ut och pratade med några bredvid oss, så då passade vi på att prata lite med henne också, hon blev glad. Alla höll till på båten de kom dit med, värmde sig där typ. Jess kom till oss efter en stund också, kramkalas med en väldigt varm Jess då, mys. Pratade lite grann, att de skulle vara samma konsert senare också och vi tog lite kort på henne, sen frös hon så mycket så hon skulle ta sig in igen. Stackarn sprang runt i klänning och kofta, åh..

   

   

Och vi frös ju en aning också, men vi fann ett sätt att bli varma på. Vi drog på lite musik i mobilerna och dansade, haha. Vi körde en show framme vid scenen där. Folk kollade verkligen när de gick förbi, höhö, men vi lär ju bjuda lite på oss. Vi dansade bl.a. till Hero, Hope&Glory, Hur svårt kan det va, Stay the night, Smiling in love, Jag tror på oss och såklart La Voix. Och sjöng massa Moving on. Yeah vi är bäst så!!! Och vi blev faktiskt varmare också. Men innan det började så drog vi på oss en extra jacka plus palestinasjalen. Och Jess sprang och fixade lite vid notstället på scenen också innan det började. Vi viftade lite fint med skylten då och hon var bara assööt. "Gå hem och lägg er!" följt av ett asgarv, haha. Sedan såg vi henne hoppandes bakom allt uppe på scenen och vi började skutta med, så vi hade ett litet "gympapass" med Jess, haha..
   

Det fylldes på med mycket folk till andra konserten också. Och då var det ruggigt kallt alltså, brr. Även denna gång var det armband, höhö. Konserten började strax efter tio med orkestern igen och ring ring och mobilen flög i vattnet. xD Sedan var det full rulle framåt.. Gunilla och Sarah kollade väldigt mycket på oss under konsertens gång. Det var lite roligt. Och Jess var sööt som alltid!! Och när de körde sitt lilla medley denna gång så filmade vi det. :D Hihi, för Jess och Malin fick ju komma fram och sjunga, och vi skrek som fan då! Det var ju mer drag i publiken nu också, det var mycket roligt. Och konserten avslutades igen med Thank you for the music. Det var slut strax innan halv tolv...
 
   

Och vi tog oss till sidan för att vänta in Jess. Tillslut kom hon springandes ut till oss, kramkalas och sa att hon hade lite bråttom. För hon skulle med båten med resten och bad om ursäkt för att hon inte sagt det tidigare till oss. Men hon stod kvar ett tag med oss och vi pratade på lite om allt möjligt. Om hur fin hon är och hur fina vi är.. Jag tycker om henne så mycket, det finns inga ord!! Vi tog kort tillsammans, först alla fyra och sedan enskilda. Och sedan bara på henne och innan hon sprang in igen så blev det ett x antal kramar. Hon är bara så mysig!!! Vinkvink.


Och vi gick därifrån direkt, för vi frös en aning. Vi tog oss till Östermalmstorg och där raka vägen hem till Micke, var la hemma vid halv ett ungefär. Och då var vi lite hungriga så vi tog lite drickyoghurt, pratade massa och fixade lite grann. Det blev sent innan vi sa go´natt.. Men vi somnade som stockar alla tre, tror jag.

Tusen tack säger jag än en gång till Jessica!
Orden räcker inte till, hon är helt fantastisk!
Jessica, Du är Bäst. ♥

Kommentarer
Postat av: Annika

Hon e fiiiiin! <33

2009-06-20 @ 00:50:20
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: Sara

världens bästa! fan vad kul det var!

2009-06-20 @ 11:47:31
URL: http://egogiirl.webblogg.se/
Postat av: Mikael

Hon är världens bästa och finaste <3 Galet kul hade vi, och jag saknar henne!

2009-06-20 @ 12:11:58
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/
Postat av: Carro

Annika: Ja, hon är alltid fiin! <3



Sara: Yeeees så sjuktkul var det!! Hon är bara bäst! <3



Mikael: VÄRLDENS Bästa, utan tvekan. Och jag saknar henne också, galet mycket!!!

2009-06-20 @ 12:51:51
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det finns inte ord för hur underbar den människan är!

2009-06-20 @ 13:11:21
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Carro

Jennie: Exakt. Hon är Oslagbar. Obeskrivlig!!!

2009-06-20 @ 13:23:38
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback