31/5 - Finner inga ord för denna dag. <3

2009-06-02 @ 17:49:00
Klockan ringde vid sju-tiden har jag för mig, men vi kom inte upp direkt typ. Vi duschade, åt frukost och packade ihop allt vi skulle ha med oss. Vi tog t-banan till Östermalmstorg och sedan bussen från Nybroplan ut till Gröna Lund, det var dags för Childhood-dagen igen, med artister som bl.a. September, Marie Serneholt, Pontare m.fl. Vi var där ute strax efter halv tio, typ inge folk alls där. Några vänner till Micke stod borta vid Tyrolingången, så vi gick dit och pratade lite.

Messade även med Nathalie och hon var påväg ut, och en liten stund senare så kom hon och vi rusade verkligen fram till henne och det blev kramkalas. Så underbart att träffa henne igen, pratade på lite om olika grejer men sedan var hon tvungen att ta sig in. Skulle mötas upp med alla andra artister vid tio-tiden, men vi skulle ses senare igen... Och vi tog oss till stora ingången, där vi stod själva typ, haha. Pratade och dansade lite. Strax innan elva så såg vi Nat och Vicky (andra dansaren bakom september) gå in på en kiosk mittemot. När de kom ut igen så sprang jag fram, kom bakifrån och skrämde Nat rejält alltså, haha. Gud vad rädd hon blev, hon hoppade högt, hihi. Pratade lite med dem där, blev presenterad för Vicky också, trevligt. Micke kom också fram och vi stod där och pratade lite till innan de var tvungna att ta sig in igen. Och vi tog oss tillbaka till våra platser längst fram vid ingången, typ själva där fortfarande. Vid halv tolv så släppte de in till halva, sedan vid tolv så var det Klara färdiga gå typ. Vi tog det lite lungt, men sprang lite ändå och vi fick de två bänkarna längst fram, woho. Höll platser till Eva-Marie, Simon och co också. Och när vi slog oss ner så såg jag Nat och Vicky borta vid frittfall så jag for dit och snackade lite snabbt, så himla go ju!!!

Strax därefter var det dags för genrep för dagen... Alla artister körde igenom sina nummer, vi skrek lite extra på September och Nat. Och de alla repade även sommarmedleyt, det var ju så mysigt! Vid halv två ungefär så var repet slut och nån gång därefter så dök Eva-Marie, Simon och co upp också. Kul att träffas igen. : ) Då passade vi på att springa iväg och köpa lite mat, vi var väldigt hungriga. Det blev pommes och korv, jättegott. Sprang iväg till Metro-tältet också och gjorde en knapp, som man fick gratis, hihi. Juste, vi träffade på Lena Philipsson också, hon var där med sina barn. Hälsade lite, pratade om vad som hände under dagen på grönan och att vi skulle se henne och Orup i sommar, haha. Sedan satt vi mest vid bänkarna och väntade på att det skulle börja.

   

Strax efter fyra så började allt. Drottning Sylvia kom och det applåderades. Sedan kördes det igång, började med Fibes oh fibes, dem är inge bra alls.. Fortsatte med September med Nat och Vicky på dans, här skrek vi som fan. Så himla grymt ju, kul att se September igen också.. Efter de så kom Kevin ut och folket skrek, haha. Han körde Living on a prayer, riktigt bra. Marie Serneholt efter han, hon körde Disconnect me och That's the way my heart goes. Hon var grym, applåder och massa jubel från vår sida. Roger Pontare entrade sedan scenen och sjöng någon tråkig låt som jag inte ens minns namnet på, haha. Next star-vinnaren Alexandra Liljekvist kom ut och sjöng en låt. Kenny kom ut och babblade lite på scenen och sedan fortsatte det med Martin Stenmarck som sjöng bl.a. Sjumilakliv, riktigt jäkla bra och vilka minnen den väcker, hihi. Kevin kom ut och sjöng vinnarlåten With every bit of me, och tjejerna skrek massa. Sedan tror jag att Fibes oh fibes kom ut och sjöng igen.. Tråkigt, haha, men jag upptäckte då att Nat hade kommit ut på sidan. Hon stod där med pojkvännen och Sara + pojkvän(?). Nat såg oss och det blev slängkyssar och vinkvink. September entrade scenen efter dem och sjöng Because I love you, så hiiiimla bra. Och hon fortsatte på scenen och sjöng duett med Martin Stenmarck, hand i hand. Så fiint!!! Massa jubel från oss, hihi. Musiken för nästa låt spelades och vi skrek verkligen på första raden och flög upp från platserna. Det var nämligen Pontares tur igen och han sjöng Vindarna viskar mitt namn. Vi ägde alltså, stod där och sjöng med i varenda rad och viftade med flaggor. Riktigt kul, de var många som vände sig om och kollade. Och Nat hade väldigt kul åt oss på sidan där hon stod, men vi lär ju få bjuda på oss lite. Sedan var det dags för sommarmedleyt, varje artist hade även en yngre med sig så det blev duetter typ. Så mysigt med sommarlåtar ju.. Fibes oh fibes sjöng Jag vill bo i en svamp, och oj vad vi ägde där. Haha, Nat skrattade rätt rejält åt oss, men vi hade sjuktkul ju. Det hela avslutades med att Martin Stenmarck och Alexandra Liljekvist sjöng En värld full av liv, den är såå fin ju. Efter det kom drottningen upp på scenen och blev lite intervjuad och sedan fick man reda på hur mycket pengar som de hade fått in till Childhood under dagen. Och strax före halv sex så var det slut...
 

   

   

Direkt när det var slut så tog vi oss ut på sidan, till Nat. Kramkalas och vi stod där och pratade massor. Bestämde typ att vi skulle ta ett karusellåk, men först skulle hon prata med pojken och co, hur de skulle göra. Vi tog iallafall kort och sedan for hon iväg en stund, vi skulle höras av igen. Vi stod och kollade om någon rolig skulle komma ut på sidan där när vi helt plöstligt såg att Nat hade kommit ut igen och stod en bit bakom oss, haha. Fram till henne och hon ringde efter Shur och co. De kom dit och då hejade vi på Sara också, så kul att träffa henne igen, senast var ju i höstas. Pratade på lite om vad hon gjorde nu och så.. Sedan blev det bestämt att jag, Micke, Sara och hennes pojk skulle åka frittfall tilt, det gick tyvärr inte att få med Nat, haha. Vi ställde oss i kö och Nat och Shur sprang iväg med Nats väska till bilen, men de hann tillbaka. Shur hoppade också in i kön och Nat fick ta min väska då. Så de tre fick åka först, sedan åkte jag och Micke. Och fy sjutton va högt det var alltså, det är ju galet, men vilken kick man får!!! Jag kommer lätt åka den igen.. Sara och co ställde sig i kön igen, Nat sprang iväg och skulle fixa en grej och jag och Micke sprang och fixade 3 åkkuponger till mig. Vi hade ju fri biljetter också, jag fick en av Micke som de inte tog i frittfall, så vi åkte den gratis typ. Men då hade Micke två biljetter och jag en så därför köpte jag kuponger så vi kunna åka två karuseller till. Vi träffade även Petra (September) och Marie Serneholt under tiden vi väntade på deras åk och Nat. Så vi pratade lite med dem och tog kort tillsammans.


Sedan blev det Sara och deras tur att åka, ringde då ut Nat för hon ville ju se, haha. Efter det så trallade vi bort mot Kvasten och åkte den, det var ju kö som vanligt där men det var trevligt att bara stå och prata med dem. Och det var roligt att åka också, jag säger bara Nat och Saras ljud och reaktioner under åket. Haha jag åkte ju bakom dem och ojoj vad jag skrattade, de är ju för söta! Sedan gick vi och köpte något att dricka, det var väldigt varmt ju. Vidare mot Jetline efter det, där vi hade väldigt roligt vid skyltarna, haha. Vi alla var under 140 cm!!! HAHA. Kom in och vi alla hoppade i vagnen, de fyra satt längst bak medan jag och Micke satt lite längre fram. Jag verkligen älskar den bergochdalbanan, så sjukt härlig ju. Stod och skrattade åt bilderna efteråt, haha, hur man såg ut.. Efter det så kände jag och Micke att vi lära hemåt och äta och allt, klockan var ju kring kvart över sju ändå och grönan stängde vid åtta. Och vi hade inte råd med fler åk heller, haha. Så vi tackade för allt under dagen, och vi bestämde att vi skulle ses och ta en fika snart.. Så sööta. Kramkalas med Nat och Sara, slängkyssar och hejdå till hela bunten... Vi trallade därifrån, vi var sjukt glada, vilken dag det blev!!

Vi tog färjan över till slussen och sedan t-banan hem till Micke. Hemma strax efter åtta och då kollade vi på Rädda mammorna-galan. Sonja var helt fantastisk, vackra människa!! När det var slut så gick vi och la oss, kollade på några Vänner-avsnitt innan det blev strömavbrott, haha. Då låg vi och pratade lite, och strömmen kom tillbaks efter ett tag och sedan sa vi go´natt...


Vilken sjukt j*kla fantastisk dag!!!
Jag vet inte vad jag ska säga, finner inga ord..
TACK för allt Nathalie... Tack Sara och co också.
Ett minne för livet, jag bara ler.
Tack Tack Tack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback