Första audition, ever!!!

2009-06-01 @ 23:50:07
Nu är jag hemkommen här igen.. Fick skjuts in till Täby park hotell av Mickes föräldrar strax efter fem-tiden, tack. Jag skulle på dansaudition till Danslinjen på dansskolan Sway som låg där. Kom dit strax innan halv sex, upp på skolan och fick fylla i papper direkt och fick nummerlapp. Sedan var det bara att byta om och värma upp kroppen lite. Träffade även Anna där, mycket trevligt. : )

Klockan slog sex och det var bara att inta salen där vi skulle hålla till, vi var allt som allt 44 stycken sökande. Vi fick ställa upp oss på rader först, i nummerordning. Jennie Widegren och tre till kom in som skulle sitta och bedöma oss. Vi alla fick börja med att säga våra namn så de fick skriva upp det. Sedan var det dags för uppvärmning med Eva från Urban Angels, det gick väl bra. Lite svårt att se bara när vi var så många.. Och sedan gick vi in på diagonalerna, och jag säger bara fyfaan. Här var jag sjukt nära att ge upp och lämna stället. Det kändes inte alls bra eller bekvämt. Det var kickar, piruetter och sådant, och jag kan verkligen inte. Jag har aldrig gått en klass och lärt mig sådant. Vi körde två och två över golvet, den jag körde med gav upp efter en stund och drog.. Och jag kände att jag kunna inte ge upp, jag måste kämpa, jag skulle ju ångrat mig ifall jag dragit. Så jag kämpade på, men det gick inte bättre för det. Sedan var det dags för jazzkombination och det var mycket roligare. Det gick väl lite bättre, men det var också lite svårt. Men jag dansade på.. Delades in i grupper med fem i vadera och dansade så inför juryn. Det gick helt okej. Sedan fick vi en kvarts rast innan det var dags för hiphop med Alvaro Aguilera. Han lärde ut massa steg och sedan dansade vi igenom dem. Och sedan kom Jennie och co in och satte sig igen. Den här gången kändes det bra, hängde med på allt i dansen ju.. Delade även här in oss i grupper och dansade, mycket kul. Och det var det sista vi gjorde.. Klockan var då halv tio och juryn skulle iväg och snacka lite, för de var några som de ville intervjua lite. Kom tillbaks efter en kvart typ, ropade upp de nummer som de ville prata med. Och sedan tackade dem oss alla som varit där och lycka till och sådära. Innan 1 juli får man brev hem om man kommit in... Men det har jag uteslutit redan, så himla bra gick det ju inte. Men jag hade roligt iallafall och det var en grymt bra träning, jag lärde mig mycket. Det var ju trots allt min första dansaudition, hihi. Och fler kommer det bli, jag vill in på någon utbildning, så det är bara fortsätta dansa och kämpa på... : ) Och jag lär ju bara säga att Jennie är hur cool som helst, jag diggar henne till tusen. En stor förebild inom dansen!!!


Sedan kom Micke och hans pappa och hämtade mig, tack, hihi. Nu sitter jag här och är väldigt trött. Och vi ska sova strax här, ska bara kika runt lite snabbt här.

Go´natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback