12/3 - Stressigt värre, men en sån toppen dag. <3

2009-03-16 @ 18:12:34
Klockan ringde redan vid 7 denna dag, vi kom upp och fixade oss. Packade med alla grejer för dagen och begav oss iväg strax innan 9 typ. Vi var ute vid Globen vid halv tio ungefär. Kikade runt lite där och försökte lista ut vart alla gick in någonstans, haha. Var även in i globen shopping lite snabbt. Messade med Tobbe och Nat, och fick reda på tider och sådant. Träffade Tobbe strax efter elva när han kom, och då visade han även vart alla artister och sådant folk gick in, tack för det. Men vi stod kvar uppe på bron vid t-banan för att vänta in Nat som kom strax efter halv 12. Hur mysig är hon inte på en skala liksom, iiih. Så kul att träffa henne igen. Hon hade lite bråttom vidare, så vi hängde på henne ner till Globen gate, där alla gick in. Pratade lite till och sedan for hon in för det var presskonferans för alla artister och allt vid 12. Hejade även på Emilia lite snabbt när hon kom. Sedan stod vi nog kvar där en halvtimme till och pratade med "proppen", han som stod vakt där, haha.

Vid tolv-halv ett så tog vi oss vidare till Hötorgscity, där vi mötte upp Emma, trevligt. Och vi träffade även Annamia där, hon jobbade som konferencier där ju. Så himla roligt, hon är helt fantastisk. Pratade massor med henne. Och vi blev nog kvar där nån timme. Vidare till centralen och festivalyran kring två-tiden ungefär. Kikade på alla sponsorgrejerna, tävlade lite och sedan fastnade vi i Telia-montern. Pratade med en rolig kille som jobba där, David. Vi gjorde nyckelringar och joks där med artisterna på. Vi stod där ett bra tag, haha. Bonnie kom också då under tiden, jättekul att träffas igen! Vi fick även reda på att Molly skulle vara där vid halv fyra så vi blev kvar och såg henne och var upp och pratade lite, hon kom ihåg oss sedan Leksand. Hon är trevlig. Efter det så pratade vi lite med Camilla igen, och även Johanna Karlsson, som åker med Molly runt.

Vidare till Hötorgscity igen, kom nog dit strax efter fyra. Sofia skulle ju vara vid halv fem. Men vi träffade Karolina där, pratade med henne. Annamia kom ner med sina väskor och så, för hon hade bråttom iväg efter Sofia. Och tillslut så kom Sofia, Maria och Peter, så hejade på dem alla. Ut utanför och såg Sofias uppträdande och sedan skyndade vi oss in, tog kort med Sofia lite snabbt. Och Annamia hade ännu inte hunnit iväg, så vi hängde på henne och vi sprang alla ut till taxin, haha.

Klockan var strax efter halv fem och Annamia skulle vara konferencier på Kfem i Vällingby vid fem. Så gissa om det gick fort med taxin, hejohå. Det var ju galet, men trevligt hade vi. Vi kom fram någon minut över fem, Annamia hoppade ur taxin och sprang in. Vi fick pengar så vi skötte betalningen och tog in hennes väskor och allt. Det gick finfint. Det var Lilla schlagerstjärnan där, sedan vid sex så var det dags för Markoolio, fast han sjöng inte, och Shirley som sjöng sin Med hjärtat fyllt av ljus. Vi hann även äta lite emellan där och prata lite med Karolina igen. Efter allt var det signering med Marko och Shirley, så var fram till dem. Shirley är ju hur mysig som helst, trevlig som bara den. Kom fram till Marko och det första han säger är: "Det är ju ni som gillar Dea!!!" Haha de var så kul ju... Stod kvar där tills de drog iväg. Vid sju var det dags för Lilla schlagerstjärnan igen, och sedan en tävling som Micke var med i. Och han vann två biljetter till finalen. xD haha. Allt slutade vid åtta och då väntade vi lite på Annamia och pratade med henne och Elin. Hängde med de ut till bilen och sedan åkte de iväg.
  

Och vi tog t-banan till centralen och därifrån så gick vi ut till Stadshuset, där invigningsfesten höll till. Kom dit vid nio typ, den började vid åtta. Vi stod där vid ingången typ, Malena och co kom strax därefter om jag minns rätt, hm. Molly och co kom också, pratade med henne. Först att lämna invigningen var nog Petra Mede, hon var sööt. När vi stod där så gick även Alcazar, hejade på dem. Danny och Agnes kom också förbi när vi stod där. Sedan ville vi röra på oss lite så vi trallade in och ner mot vattnet, så vi såg entrén in till festen. Där var det roligare att stå ju, haha, men shit vad de blåste ute ju, kallt. Vi såg nog de flesta artisterna när de gick, alla utom Måns. Han var ju kvar till sist typ och även Molly. Pratade med Sarah och Sofia. Sedan såg vi Nat och Sabina komma ut vid entrén och stod där och pratade med lite andra, så vi tog oss helt enkelt upp till dem. Så otroligt mysigt att träffa Nat där, hon var helt underbar. Vi pratade massor om mello, dans, att vi var lite galna som var överallt och att vi hade koll på allt typ, hihi. Och vi fick även reda på när repen skulle börja dagen efter, så vi visste när vi skulle vara vid globen, gött. Kramkalas som vanligt blev det när hon drog, hon skulle bara in en snabbis sa hon, så vi väntade såklart. Och de var massor av folk som drog när vi stod där då, träffade Maria och co så pratade lite med dem. Och Helene, Måns-nånting, pratade lite med henne också. Efter en halvtimme typ så kom Nat, Sabina, Edo och Mario ut, då skulle de iväg. De var kallt, så jag rusa mot Nat för att kramas lite och hon mot mig, haha. Pratade massor med de och följde de ut till bilen, kramkalas och de åkte iväg med killarna. Och vi begav oss vidare till centralen och sedan hem till Micke. Vi var nog hemma strax efter 12 ungefär...
  

Shiit vilken dag alltså, jag älskar den. Det hände så mycket...
Och jag kan bara säga, tack allihopa!!! Helt lövely <3

Kommentarer
Postat av: Jess

kul att du träffat så många artister!

får jag fråga var ingången ligger där artisterna går in? :)

2010-03-03 @ 11:56:04
URL: http://lifebyjess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback