AC - jag tycker till innan.

2009-03-07 @ 18:18:57
Snart är det dags för Andra Chansen också, det ska bli otroligt spännande ju. jag vill ha vidare många av dem ju. Haha, men jag tror inte riktigt det går. ; ) Men som sagt det ska bli spännande att se... Nu, lite kommentarer kring hur jag vill...

D U E L L 1
 VS.
Kommentar: Jag hoppas verkligen SDF går vidare här alltså. Den låten är bara sååå bäst, helt underbar låt ju. En stor favorit, sedan ett plus att hon har J, D och B på kör. Toppen ju!!! Men i Scotts finns även J och D på kören, men jag ser hellre SDF i finalen.

D U E L L 2
 VS.
Kommentar: Här är det ett lätt val, jag vill ha Lili & Susie vidare. Jag hoppas med hela mitt hjärta att de slår ut BWO, de har gjort sitt i tävlingen tycker jag. Söta J är med på dans/kör i Lili & Susies nummer också. Men jag gillar den låten jättemycket, den sitter fast alltså. Show me heaven!!!

D U E L L 3
 VS.
Kommentar: Båda har en bra låt. Men jag vill mer än gärna ha Star Pilots till finalen. Amys nummer och låten med henne blir så barnslig, så nej tack. Och Star Pilots har ett coolt nummer ju, ser gärna de i finalen. Hejaheja. Plus att låten är riktigt bra.

D U E L L 4
 VS.
Kommentar: Vilken tråkig duell fan. Jag vill inte ha någon, okej?! Haha, men måste jag välja någon så blir det faktiskt Rigo and Topaz Sound feat. Red Fox, men nästan enbart för att D är med på kören. Låten är liksom bara dryg. Och Ugglas är värre, den gillar jag inte alls och jag gillar inte att se på henne. Så Rigo... vidare, tack.

Såhär ser då mina två semifinaler ut:
SDF vs Lili & Susie.
Star Pilots
vs Rigo and Topaz Sound feat. Red Fox.


Och utifrån detta så vill jag ha SDF och Star Pilots till final, men det gör inget om Lili & Susie går vidare heller, men helst SDF ju. Hon borde gå till final, hon SKA!!!

Ja som sagt, det är mindre än två timmar kvar nu bara... iiiih så spännande!!!

Såhär ser det ut... Bilden tagen från svt´s sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback