12/9 - Mysig men regnig allsång. <3

2009-10-12 @ 23:54:14
Drog från kungsan vid tre-tiden bort mot centralen. Min pendel gick vid 15.20 mot Upplands väsby, kommer dit och det spöregnar, haha. Bytte där till upptåget som tog mig till Uppsala, där det inte regnade som tur var. Kom fram vid tjugo över fyra typ i Uppsala.. Gav mig ut på en vilsen tripp, trallade och trallade men tillslut så kom jag fram till Parksnäckan, där allsången för kvällen skulle vara. Var där kring fem-tiden ungefär, messade lite med Jennifer och hon kom strax efter fem. :) Vi stod mest och pratade och hängde utanför stället, Sonja repade lite grann, hihi. Vid halv sju så var det insläpp och vi fick allsångshäfte och tog sen plats på andra raden i mitten. :) Den längst fram var reserverad, haha. Vi satt där och snicksnackade, och tillslut så började det.

Klockan slog halv åtta och Gabriel Forss kom ut och började allt. Allsången höll på 1,5 timme ungefär. Och gästartisterna var Kevin Borg och Sonja Aldén. Det var en mysig kväll, trots det lilla spöregnet som kom mitt i, haha. Då fick de som inte hade nå paraplyn eller nåt komma upp på scenen och sjunga allsång. xD Mysigt men trångt, haha. Sen ut igen när det slutat regna, men då tog vi inte lika platser, stod mer i gången då och sedan slog oss ner på en torr bänk.. Kevin uppträdde med sin With every bit of me, låten är så fiin! Och Sonja uppträdde med Du får inte, En del är vackra när de dör och såklart För att du finns! Helt fantastiskt! Och vi sjöng massa allsånger, mycket roligt!!! Jag älskar sånna här allsångskvällar, åh!




Slutade strax innan nio-tiden ungefär.. Då bildades det lång kö upp till signeringen, till Kevin och Sonja. Vi väntade lite på sidan av, tills kön blev lite kortare. Vi tänkte först att Kevin skulle få signera våra allsångshäften, men det var lång kö till han och ingen till Sonja så vi gick fram till gotösen istället. Hon signerade häftet och sedan pratade vi massa om allt. Vi var ju sist upp till henne, haha. Så vi tog kort tillsammas innan hon skulle dra, tackade för att vi kom dit och att vi ses snart igen! Kramkalas och vinkvink. ♥

Och vi trallade iväg, klockan var nog runt halv tio ungefär. Vi blev upphämtade vid vägen av Jennifers föräldrar. Jag fick skjuts av dem hem, tack. :) Så fort vi satte oss i bilen, så började För att du finns att spelas, haha. Fint avslut på kvällen. Jag var nog hemma på rummet vid strax efter halv elva.. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback