Vindarna som bär.

2009-10-02 @ 16:56:18
Vaknade nån gång idag, fixade mig och cyklade iväg mot stan och frissan. Det var 1 grad ute, brr.. Hade klipptid vid tio-tiden, det blev bara topparna som klipptes, några cm bara.. Klar strax innan tio och då tog jag mig till komvux. Träffade Jenny påvägen dit, så pratade med henne lite, trevligt. :) Mot komvux, raka vägen ner till matsalen och Junia och slog mig ner där. Annette kom lite snabbt ner springandes och hejade glatt! J och jag satt där och pratade, skrattade en del och pluggade lite också. :) Hejade på alla lärare vid lunchtid och pratade lite mer med A då.. Och sedan även lite mer när vi var ute, för de andra skulle röka. xD haha. Sedan satt vi mest där nere vid vårat bord och skrattade.. Strax innan tre så kom Hannah också, skoj. :D Pratade massa, upp till Annette och Jenny för Hannah skulle hämta en bok av A. Så vi fick lite chips där och pratade vidare lite.. :) Sedan trallade vi tre hemåt, sa hejdå till Hannah på stan och vi drog till bokia sedan hemåt.. Kom hem vid halv fyra här och har inte gjort så mycket sedan dess... Ska försöka hitta på nå skoj!

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack, det är fint med mig. ..Jo, jag var orolig för det där med flytande föda men jag var uppfinningsrik.. Och glass funkar ju alltid, mohaha :-)

Svullnaden sa läkarma gick ner ovanligt fort på mig men jag kände mig ärligt talat supersvullen läänge! Fick panik och trodde att jag alltid skulle se svullen ut men så är det verkligen inte, allt lägger sig i sinom tid. Fast just läpparna var småsvullna i typ ett halvår så att folk kanske trodde jag "gjort" läpparna, haha. Men det kan man ju helt klart leva med efter att ha tyckt att hela fejjan var svullen... Hör bara av dig om du har några frågor, minns att jag var (onödigt) rädd innan.



Kram

2009-10-02 @ 21:13:54
URL: http://sonnvik.wordress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback