Lite tankar...

2009-10-07 @ 21:45:13
Blir jag kvar i Stockholm, vad kommer hända?!
Jag har faktiskt inte en jäkla aning alltså. Nu är det väl nästan klart att jag ska hoppa av programmet, att det inte var min grej alls. Lär bara tvinga mig själv till seminariumena och så kan det inte hålla på i fem år. Så, vad fan händer nu?! Jag ska försöka kolla upp lite kurser, men det verkar som alla kurser är fulla iallafall inom nordiska språk som jag vill läsa lite om.. Så, ingen aning vad som händer... Jag har ju rummet också, som jag betalar jäkligt dyr hyra för, som jag inte ens trivs i.. Hm, det känns inte bra det här.

Om jag flyttar hem, vad händer då?!
För det första så vill jag inte lämna Stockholm, det har alltid varit en dröm att bo här och här vill jag bo i framtiden. Men som jag bor nu så trivs jag inte alls.. Men flyttar jag hem, så kommer jag nog aldrig komma tillbaks hit. Det känns så iallafall. Jag älskar ju Stockholm! Och vad ska jag göra hemma om jag flyttar hem, vart ska jag få pengarna ifrån, hur ska jag ha råd med allt jag vill göra..?! Jag kan ju inte gå tillbaks till komvux, hur mycket jag än vill det, men jag lär lämna det bakom mig. Plus att jag har typ inga kurser att plugga där mer heller. Då lär jag hitta ett jobb, det är inte det lättaste i lilla Sandviken. Inte utan utbildning, det blir svårt.. Så vad fan ska jag då göra?! Sedan har jag ju mitt medlemsskap på sats också, som går ut i september, heja. Fan, och inte har jag tränat nån gång än heller. Men hur gör jag med det.. Flyttar jag hem så kommer jag ju vilja träna på badet, men kan ju inte ha dubbelt upp, hur fan ska jag ha råd?! Gah..

Jag blir knäpp på det här! Mitt liv försvinner helt och hållet om jag ger upp allt här i Stockholm.. Komma tillbaks till Sandviken och känna sig misslyckad, att man inte klarar av nåt.. Blä!!!

Fan va svårt allt ska vara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback