16/10 - Världens Barn Gala. <3

2009-10-17 @ 01:16:58
Vi alla tog oss till Tv-huset så vi var där strax efter sex-tiden. Vi kollade lite halvt på Go´kväll, för att Malena var med, utan ljud dock. xD Inte alls så kul... Men när vi sitter där i entrén så kommer Jennie Widegren och Fille upp, jag dör typ. Jag och Micke tar oss fram till dem och Jennie kände igen oss. Jag dör, det känns lite overkligt faktiskt. Så mycket som jag ser upp till henne som dansare, shit. Det blev kramkalas och pratade lite grann. Frågade om vi skulle på galan och så, lite annat danssnack också. Hon är så mysig!! Och en rolig grej hon sa: "Ni är ju överallt. :D". Hahaha, kanske det.. De trallade iväg och skulle äta och vi slog oss ner i soffan igen. Sara Borch och Angela Holland (tror jag hon heter?!) kom där också, tjoade på S, haha. De var kören för kvällen.. Inga fler roliga folk kom upp eller in efter det..

Strax innan halv åtta så var det insläpp, och självklart så stod vi först i kön och tog de platser vi ville ha. Längst fram, mitt framför scenen. Väldigt najs. Tillslut så dök Pernilla upp, studiomannen, så pratade lite snabbt där. och även hon sa samma som J; "Ni är ju överallt. :D". Haha, så sjuktkul!!



Vid åtta så började Galan.. Och det var Charlotte Perrelli som öppnade hela galan med ett grymt nummer. :D Massa dansare också, bl.a. Ida Warg. Hon är grym! Sedan rullade väl galan på, mycket musik hela tiden och det var jättebra!! Vissa jättetråkiga artister, men det var ju en del bra med. Och de var: Amy Diamond, Peter Jöback, After Dark.. Jessica Andersson var ju också med, hon körde en jättefin låt. Hela hon var så vacker, åh! Hon hittade oss direkt i publiken, xD haha, vi skrek lite i början! Och de som var bäst på hela kvällen var utan tvekan Bounce. Shiit va grymma dem är!!! Helt otroligt. Jag satt nog mest typ och gapade där nästan, åh. Jag älskar dem! Helt f*cking amazing!! Galan avslutades med Electric banana band, där vi i refrängen fick ställa oss upp och svänga med. xD haha. Men det var en riktigt rolig och mysig gala! :)

Vi väntade in i det sista innan vi lämnade studion. Pratade lite till med Pernilla också, najs. Sedan tog vi oss upp och satt där i entrén ett tag. Sara kom, så vi var fram och pratade lite med henne, hon är lite go! Och även hon kom: "Ni är ju överallt. :D" HAHA. Frågade henne om Jessica och Bouncearna var kvar, men hon visste bara att Jessica var kvar.. Och efter en stund så kom hon, det blev kramkalas och massa prat där. Väldigt roligt!! :D Och, ja, vad tror ni inte hon säger.. Jo precis..; "Ni är ju överallt. :D" Hahahaha, det kändes lite kul att varenda person vi träffade sa precis lika.. xD Vi sa hejdå till henne och att vi ses snart igen! Vi blev kvar en stund till där men sedan trallade vi därifrån och vi alla hoppade på bussen hemåt.. Micke och Sara droppade av först vid stadion, sedan Emma vid roslagsgatan och jag åkte vidare hem till Fridhemsplan. Jag var hemma här vid halv elva-tiden ungefär..

Tusen tack M, E och S för en otroligt rolig kväll! :D
Tack till Jennie, Jessica och Pernilla också. ♥

Kommentarer
Postat av: IDA WARG

Tack så mycket! Jag såg dig allt på första raden :) Hoppas du hade en grym kväll! Kram, Ida

2009-10-17 @ 01:29:55
URL: http://idawarg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback