14/8 - Krysset med finaste vännerna!

2010-08-27 @ 14:07:54
Vi kom upp i lagom tid, messade lite med Annamia.. Duschade, åt frukost och packade med sakerna för dagen.. Vi tog oss in till Hötorgscity igen för att heja på Annamia, klockan var la runt halv elva då ungefär.. Annamia kom ner och vi gick och köpte en glass var, tack! Sedan satt vi där nere och hängde, A drog upp igen och strax därefter så kom Emma och Lollo. Trevligt! Annamia kom ner igen och vi alla drog iväg till hm för att kolla på bebiskläder, åh så sött! Annamia ville ha lite hjälp av oss, hihi, vi hittade lite mysiga grejer och tog oss sedan tillbaks. Emma och Lollo drog iväg till centralen för att möta upp Sara och sedan ut mot Gröna Lund. Vi hängde kvar därnere en stund och pratade med Annamia.. Vid tolv var det dags för modevisningen igen, som vi skulle se innan vi drog.. Det var kul, så grymt ju! Efter den så sa vi hejdå till Annamia, pratade lite till med Nathalie innan vi tog oss därifrån till bussen ut mot Grönan och Sommarkrysset!


Repen höll på när vi kom och de höll på ett bra tag. Det var riktigt varmt att sitta still där alltså. Emma, Sara och Lollo dränkte sig i vatten dem, hahah, så kul! Vi skrek lite på Jessica när hon dök upp på kören, tror hon typ berättade för Tessan vilka vi var, haha xD Sedan pratade vi lite med Jessica under Darins rep också, söta hon! Annars satt vi mest och pratade, skrattade och åt massa tills det började.. :)













Programmet började och det rullade på som vanligt. Darin var grym! Patrik var jättebra, åh! Det grymmaste var nog att se Flo Rida, jäklar vilket drag det var då! Det var mer en klubbkänsla man fick då, åh! Jessica var sööt! Och vi har high five:at med Flo Rida, yeah! I sista pausen så dödade Jessica oss ordentligt, i alla fall min röst, hon sjöng nämligen solo då. Åh, herregud vad vi skrek och hon var bara så fiin! Åh, bästa J!Darin avslutade hela programmet, men minns inte med vilken låt, haha..







Efteråt så tog vi oss ut till sidan, som alltid. Efter en stund när i står där så ser vi Jessica komma ut och börja gå åt andra hållet. Jag och Sara: JEEESSICAAA!! Haha, ni skulle sett henne alltså, åh söta! Vi pratade lite snabbt med henne, innan vi sedan bad henne dra iväg för hennes telefon ringde.. :) Hon är så fiiiin, tycker om henne va! Vinkvink och vi trallade därifrån.. Vi tog bussen till nybroplan och sedan t-banan hem till Micke. Där vi åt kanske, pratade massa innan vi kom i sängs.. :)

Kommentarer
Postat av: Mika

aaaw, JESS! <3

2010-08-27 @ 17:51:11
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback