27/7 - Världens Bästa udde och gäng! <3

2010-08-16 @ 20:54:49
Efter väldigt timmar så var vi uppe på benen, Mika och Emma hade varit uppe lite innan oss andra och fixat tårtan till Bonnie. Klockan kan nog ha varit kring kvart över sju när vi alla kom in i vardagsrummet med skönsång i Ja må hon leva och Bonnie flög upp typ.. Även Micke som sov där med.. Kanske inte sån fin sång men sång blev det ändå! Bonnie fick även ett stort grattis-kort med hälsningar ifrån Alcazar, Charlotte Perrelli, Jessica Marberger och Caroline Jönsson, som Micke och Sara fixat ihop! Det blev väldigt lyckat, hon blev väldigt glad! När hon blåste ut ljusen så satte hennes hår eld, men det löste sig fint.. xD Det blev tårta till frukost för vissa, själv tog jag lite mackor..





Annika gick och la sig igen, Micke låg kvar, Bonnie och Sara drog iväg och skulle träffa en kompis. Vi hade bokat tvättstugan på förmiddagen också, så jag och Emma drog dit. Sedan drog jag, Mika, Emma och Jennie ut på stan för att rensa alla Bikbok-butiker utan något resultat. Handlade engångsgrillar för dagen. Tillbaks och fixade med tvätten, vår tid hade gått ut så vi var tvungen att hänga upp tvätten i badrummet.. xD HAHA! Vi fixade klart med Bonnies present och packade ner allt som vi skulle ha med ut till udden på djurgården. Massa mat, dricka, filtar, tallrikar, glas, grillar... och oss själva!



Vi blev där ute på udden i flera timmar. Vilket fantastiskt väder vi fick, så lyckat! Solen sken, det var varmt.. Vi pratade massa, skrattade och hade superkul. Det öppnades presenter, skålades i champagne och det åts massa mat. Sofie, Linnéa och Therese kom förbi och det blev fotosession. Åh, galet så mysigt vi hade det! En av de bästa dagarna i år! ♥























Efter nio-tiden nån gång så packade vi ihop allt och styrde oss mot Skansen. Andreas Lundstedt hade uppträtt på Allsång på Skansen och vi tänkte försöka träffa honom. Fick även sen reda på att Petra Mede var där också.. Säger bara tack Martin! Vi fick träffa dem när de körde ut därifrån, de stannade för att prata med oss! Mysigt! Kramkalas med Petra och Andreas.. Födelsedagssång för Bonnie, först på spanska med Petra och Andreas och sedan på franska med Petra och hennes franska vän Christel. Så kuuuul! Pratade massa och sedan brummade dem iväg.. Vi var väldigt glada och det spelades Stay the night och vi sjöng med för fulla halsar typ. :D Vi tog oss hemåt, där Sara typ svimmade direkt, men det löste sig fint. Vi åt lite tror jag och sedan somnade vi bums!







Kommentarer
Postat av: Mika

typ sommarens bästa dag! åh, underbart! <333

2010-08-17 @ 12:10:10
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Bonnie

you're the best and I love you! <3

2010-08-18 @ 14:36:19
URL: http://www.bonnietyra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback