29/7 - En kväll i schlagerns tecken!

2010-08-18 @ 18:54:46
Vi hade väl ingen direkt tid vi skulle upp, några var uppe redan vid tio-tiden, men jag låg kvar och drog mig lite till. Strax efter halv elva så ringde min mobil och jag flög upp och ut i köket, för de var ju fortfarande några som låg och sov i rummet, haha. Det var i alla fall Marie (i ThreeD) som ringde, hon var påväg in till parken och skulle kolla om det gick att fixa tre biljetter till kvällens schlagerkväll. Najs! Hon hade sjuktkul när jag svara, för jag var ju trött fan! Hon bara: väckte jag dig eller? HAHA! Trevligt att prata med henne på morgonkvisten, och hon skulle höra av sig efter två när de repat klart. :) Så vi åt frukost, pratade och väntade mest på att klockan skulle gå.. Strax efter två-tiden så jag får ett sms där det stod att tre biljetter är fixade, tjoho! Vi slappade med att kolla på mello06, våra favoriter gick till final, woho! Efter en stund så drog Micke och Mika ut på stan för lite shopping och inköp av ett dagsband in i parken, och Sara och Jennie gav sig ut och handlade hem lite mat. Vi andra, jag, Emma, Bonnie och Annika, blev kvar i lägenheten och satt vid datorerna, men fortsatte även kolla på mello06, yeah! Sedan blev det mat för hela slanten, vi fixade oss lite smått för kvällen och drog iväg..

Det blev stressigt alltså, jag, Micke, Mika, Annika, Sara och Bonnie hoppade på bussen ut till Gärdet.. Vi kom till parken, hängde med bakom och såg så att Annika, Sara och Bonnie kom in där, för det var tydligen vip/backstage-band som Marie hade fixat. Vi andra tre drog runt och in riktiga vägen och fram till scenen i leran. Det småregnade ju och gräsmattan var inte så värst fin längre.. Vi kom dit ungefär tio minuter innan det skulle börja och det var inte alls så mycket folk där då, men sedan fylldes det på...


Första akten, Anne-Lie Rydé med gäster, började strax efter sju-tiden. Vi skrek som fan på ThreeD som öppnade alltihopa. :D Så grymma ju! Anne-Lie kom ut efter det och första artisten att entra scenen var Shirley Clamp, snacka om lyckat ju! Vi skrek och sjöng för fulla muggar. Artisterna som dök upp i första akten; Claes-Göran Hedström, Jan Johansen, Christer Sjögren, Nanne, Angelique Widengren, Anders Fristorp (gruppen Malta), Svenne&Lotta, Blond, Jill Johnson och Björn Skifs som avslutade allithopa. Så häftigt! Eller Anne-Lie avslutade med alla artister på scenen med Sånt är livet! Grym akt, vi sjöng med i alla låtar och hade askul!









En timmes paus ungefär, då dök Linnéa och Sofie upp. Trevligt! Träffade på Sofia Berntsson också, hon är gullig! Även Petra Mede innan hon for in bakom. :) Messade med Marie och strax därefter så kom hon ut till oss. Pratade massa med henne, fina, fina Marie! ♥ Sedan stod vi mest helt upp och ner och väntade på att det skulle börja.. :)



 


Andra akten började strax innan tio-tiden, Schlagerfeber med gäster.. Konferencier för kvällen var ingen mindre än Christer Björkman som kom ut och sjöng om makt till Fairytale-musiken. Gud så vi skrattade, galet! Sedan byttes den ena artisten ut efter den andra.. Elin Lanto, Sofia Berntsson som hade Cecilia Ehrling med på dans i Hypnotized - jag dog!, Chiara (Malta), Sibel, Jenny Silver, NEO med fina Linda Pettersson på dans, Pain of Salvation, Hanna Lindblad, Linda Pritchard, Didrik Solli-Tangen (Norge), Anna Bergendahl som fick flest applåder under kvällen - mäktigt!, Safura (azerbajdzjan), Hera Björk (Island) och hela kvällen avslutades med årets eurovision-vinnare, tyska-Lena! Gryyymt som fan!









Bonnie, Sara och Annika drog in bakom direkt och vi stod kvar och väntade.. Tog en slush som vi var tvungna att kasta innan vi lämnade området, suck! Vi tog oss bak till backstage-området, där de kom ut med Linda Pritchard så vi pratade lite med henne. :) Mika fick hennes band och de fyra drog bakom, så jag och Micke blev kvar där själva. NEO kom ut så vi pratade massa med han, hur trevlig som helst ju! Efter en stund kom även Marie och Jennie ut, för de skulle åka hemåt. Blev lite chockade att vi fortfarande var kvar, haha, men vi tackade för kvällen igen! Strax därefter så kom Linda Pettersson ut, vi bad NEO skicka ut henne till oss.. Hon är ju bara hur trevlig som helst, pratade på om allt och inget! Så roligt, tack verkligen! :) Sedan gick hon in igen och då bestämde vi oss för att dra hemåt.. Lollo hade kommit dit när vi kom hem, kraaaamkalas, så sjuktkul! Pratade lite och sedan gick Emma och Lollo och la sig. Vi väntade in de andra, men la oss så fort de kom hem.. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback