30/7 - Jensens och 90-talskväll!

2010-08-18 @ 18:57:49
Denna dag kan nog stavas väldigt slapp, typ.. Vi gick upp när vi kände för det, duschade och åt frukost. Jag och Micke fixade oss och drog ut en sväng på stan. Hämtade ut min Diggiloo-biljetter, väldigt najs! Och sedan tog vi en tripp in på NK för att heja på Marie.. Mycket folk, vilket resulterade i att vi (läs; jag!) kollade rean, vilket i sin tur slutade med att jag köpte ett halsband för 120 spänn.. xD Det var otroligt fint ju! Pratade med fina Marie innan vi tog oss hemåt igen. :) Hemma slappade vi vid datornerna, började fixa oss för att sedan ta oss iväg strax efter tre-tiden..


Vi gick till Jensens på Sveavägen där vi hade bokat bord för hela nio personer till halv fyra. Mysigt värre! Jag beställde in kycklingfilé med potatis, som nästan de flesta gjorde, haha. Och vi körde på vatten allihopa, så fattiga som vi är.. xD Vissa tog mjukglass som efterrätt också.. Vi blev nog kvar där en timme ungefär, innan vi tog oss iväg och mötte upp fina A-K vid t-banan. Underbart! Sedan skiljdes vi åt vid t-banan, där jag och Micke skulle ta oss till parken och de andra hemåt..





 


Vi var inne i parken en timme innan 90-talskvällen skulle börja så vi kikade runt på allt därinne, några hundra gånger. Kollade även linedancen på dansbanan, kuul! Köpte prideflaggor till oss alla också. :) Vid sju-tiden så började allt. Först ut var Thomas Di Leva som körde en hel evighet.. Vi har bara varandra var bäst! Sedan entrade Lisa Ekdahl, Emilia (som hittade oss i havet xD), Jessica Folcker, Dr Bombay (så jäkla kul alltså!), Rednex, Look Twice, DJ Sash och sist men inte minst, de vi väntade på... Vengaboys! Shit vilket drag det blev alltså, så sjuktkul att se dem live! Vi hoppade och sjöng med massa, åh! De var asgrymma live, och jag är så glad att jag sett dem! Vengaboys var klara vid halv tolv och då begav vi oss hemåt direkt. Hemma var det ganska så lungt, nån hade lagt sig och resten satt och pratade i vardagsrummet. Det blev nog sängen ganska så snabbt tror jag.. :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback