16/12 - Björn Skifs i Globen.

2010-12-22 @ 12:47:02
Jag tog bussen till Stockholm och var framme vid två-tiden och då gick jag runt lite på centralen typ.. xD Micke slutade vid halv tre och vi möttes upp vid stadion och tog oss därifrån hem till han. :) Där vi pratade massa, åt lite grann och fixade oss för kvällen.. Vi tog tunnelbanan ut till Globen och var där strax innan sju-tiden... Tog oss in och letade reda på våra platser, satt på B-läktaren.. Marie rödtott var med och dansade och fixade biljetter till oss, tusen tack! ♥


Konserten började vid halv åtta-tiden och höll på i nästan två timmar, tror jag.. Den var verkligen hur grym som helst ju! :D Wow! Björn är otroligt bra, alla dansarna var otroligt grymma. Åh, Marie är så galet bra och även Vera! Roligt att se ju! Fast jag kände knappt igen hälften av låtarna, men ändå.. det blev lite allsång också, naajs! Det var grymt att ha sett showen i alla fall, den har ju fått så bra recensioner.. :)

Efteråt så tog vi oss ner till parkett och trängdes in bland allt folk.. Där träffade vi Marie, åh underbara människa! Pratade lite om showen med henne, sedan dök en vän upp till henne som också var där.. Så hon pratade med han och då såg vi Vera på andra sidan scenen så vi drog dit när vi såg att hon var påväg bakom.. Vera blev asglad att se oss och var bara så himla underbar! Vi pratade melodifestivalen med henne, yeah! Åh, så bra det kommer bli.. Så underbart att prata massa med henne ju.. :D Sedan kom vakten och de skulle stänga och ville att vi skulle gå.. Så det blev hejdå till Vera och sedan vidare över till Marie och tog hejdå där med.. Tackade så mycket för biljetterna och vi skulle höras av.. :) Vi gick glada därifrån och tog t-banan hemåt.. Vi kom hem strax efter elva-tiden.. Då pratade vi lite och så innan vi godnattade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback