19/12 - Överraskningar älskas!

2010-12-25 @ 21:38:28
Vi kom upp i skaplig tid, duschade och åt frukost.. Och bara pratade massa. :) Sedan fick jag skjuts av Annika och hennes pappa till pendeln.. Tackade för helgen och vi ses ju snart igen, A! ♥ Jag hoppade på pendeln och var inne på centralen runt tolv, tror jag.. Köpte lite resegodis också, gött. Min buss gick vid ett-tiden mot Jönköping, det var en full buss.. Lite jobbigt! Messade lite med Emelie på vägen dit.. Var framme i Jönköping strax efter 15-tiden och Emelie kom och mötte upp mig strax därefter. Kramkalas! Så otroligt mysigt att träffas ju, första gången! ♥ Vi tog oss iväg till nån matbutik och köpte lite blommor och choklad till Sonjis, hihi. Och sedan tog vi bussen hem till henne.. Där vi placerade oss i hennes rum och pratade och kikade igenom presenten till S.. hihi. Efter det så fixade vi iordning mat för kvällen, det blev tacos. Vi hade det mysigt! Det blev lite stressigt sedan.. Bytte om och packade ner det som skulle med.. Hoppade på bussen in till Jönköping och vidare till konserthuset där Julkonserten 2010 gästade för kvällen.. ;D Vi hade inga biljetter men vi tänkte överraska brudarna, de visste inte att jag var där den kvällen...

Vi kom till konserthuset lagom till disney-medleyt.. vi gick ju raka vägen ner och ställde oss utanför en dörr. Lagom till Ferdinand och sedan Askungen, hahaha. Underbart! Sedan funderade vi lite på vart vi skulle ta vägen så ingen såg oss.. Dörrvakten kom ut, hon såg oss, fan! Sedan allt folk.. och även Ellen, Alexandra och Elisa kom ut så vi pratade med dem, trevligt. :) Vakten for iväg men sedan kom hon tillbaks och Emelie bara: "TANTEEEEN"! Och vi lämnade tjejerna och for in i salen innan hon såg oss.. xD Enda längst upp, men det var inge bra och ställde oss i trappen och pratade istället.. Innan det började så var vi fram till en vakt därinne och drog en härlig historia.. ;D Om att vi träffats i pausen och visste inte att vi var där och hade enskilda platser, och om det gick att sitta i trappen tillsammans eller stå på sidan.. men icke, men det fanns platser på läktaren som var lediga, dock med skymd sikt.. Där fick vi sitta, snääääll vakt! :D Så ja, vi kom in och såg andra akten på konserten, helt underbart! Vi var lyckliga! Och varje gång nån av brudarna kollade uppåt mot läktaren så gömde jag mig typ, de fick inte se mig.. ;D Det var så mysigt att höra Tänd ett ljus och julschlagermedleyt med dem, fiiina! ♥ Sedan avslutades konserten med O helga natt, lovely!


Vi tog oss ut och visste inte riktigt vart vi skulle stå.. De fanns två möjliga vägar för brudarna att komma ut till signeringen, och vi stod mittemellan dem.. De kom ut och vi sprang iväg och gömde oss en bit bort så de inte såg mig.. Sedan stod vi och pratade med Ellen, Alexandra och Elisa massa innan vi tog oss fram till brudarna sakta med säkert.. Vi ställde oss i den lilla kö som var kvar, eller jag och Emelie stod gömda bakom den stora affischen som de har vid sidan av signeringsbordet varje gång.. Det var roligt, haha.. När de andra tjejerna hade kommit förbi Sanna som satt först så klev vi fram också. Sanna hejade på Emelie och när hon såg mig, HAHA, det var så sjukt roligt. Hennes reaktion alltså, love! ♥ "Nämen HEJ, ÄR DU HÄR?! :O vi skulle ju ses imorgon sa du ju.." "Åh, jag älskar överraskningar! :D" Och jag fick en bamsekram av Sanna, så himla mysigt! Pratade lite där innan vi fortsatte över till Sonja.. Hon hejade på Emelie och sedan såg hon mig.. och hon blev överraskad ja, haha. Så roligt att se, fina! ♥ Kramkalas och hon berömde mina kläder ännu en gång.. Shirley satt ju bredvid och bara; "men du sa inte igår att du skulle hit..." Sonja; "nej juste, det gjorde du inte.." "Men jag ville ju överraska Er här ju! :D" Pratade lite till med Sonja.. berättade att vi träffats tack vare henne, hon var fiin! Vi lämnade över blommor och choklad, hon blev glad och vi fick smaka! ;D Sedan tog dem sig ut till alla som ville ha kort tillsammans med dem.. Vi väntade lite.. :) Sonja kom fram till oss efter en stund och vi tog kort tillsammans alla tre, fina! Sedan kramades vi lite med henne och Sonja var så sööt när vi kramades.. "Det känns som att vi är på turné tillsammans!" ♥ Hon är alldeles för fin den där Sonja! Sedan kom Shirley fram och undrade om vi ville ha kort med henne innan hon drog iväg.. haha söta! Pratade lite mer, och sedan lite med Sanna innan hon drog iväg också.. Det blev kramkalas med Sonja innan hon också tog sig iväg... :) Vi tog hejdå av Ellen, Alexandra och Elisa också. Vi var mycket glada när vi lämnade konserthuset, en lyckad kväll!





Vi fick vänta på bussen ett tag innan den kom.. Emelie passade på att göra en snöängel så länge, söta du! Bussen kom tillslut och vi var glada att vi hann med andra bussen hem också.. När vi kom hem så blev det lite kvällsmat för oss och vi pratade massa om kvällen.. Allt blev så himla lyckat och det var så himla kul att träffa Sonjis tillsammans. ♥ Vi somnade sent men det var det värt.. :)


K ä r l e k !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback