20/12 - Turnéavslutning och födelsedagsfirande! <3

2010-12-27 @ 22:20:35
Klockan ringde vid nio-tiden och vi var uppe strax därefter.. Jag duschade och sedan åt vi frukost innan de skulle stänga av strömmen där hemma, haha.. Vi placerade oss i Emelies rum sen och kollade på ett Sonja-klipp från 2008, mysigt! Vi tog bussen in till stan i lagom tid och svängde in på ica för att köpa lite resegodis till mig och så. :) Sedan hängde vi på resecentrum och pratade, innan det var dags att säga hejdå.. Så otroligt tråkigt att säga hejdå ju, jag hade velat stannat längre, men vi måste ses snart igen! ♥ E, du är fantastisk! ♥ Jag hoppade på bussen, som var fullproppad med folk och den blev även 30 minuter försenad från Jönköping också.. Så, jag hade ungefär fem timmars resande till Stockholm. Det tog tid och jag tröttnade faktiskt redan efter en halvtimme, haha. Men tillslut så kom vi fram trots vädret, tack för det! Klockan var strax efter 18-tiden och Micke ringde också.. Jag drog till donken direkt för att få lite mat i magen och Micke kom strax därefter. Och sedan drog vi till ett hotell bredvid där för att träffa Annamia lite snabbt, så otroligt mysigt ju! :D Sedan fick vi bråttom ut till Cirkus, tog oss till spårvagnen och raka vägen dit...

Vi var framme och inne på Cirkus vid halv åtta, eller strax därefter.. Det började ringa in när vi kom men vi lära hänga in jackorna och så, jag var tvungen att ta av mig mina jeans som jag hade över leggingsen.. Det måste ha sett kul ut.. xD haha. Sedan tog jag mig in till Jennifer och hennes mamma, vi satt på samma rad och sedan även bredvid varann.. :) Micke satt raden bakom.. Jag hittade Lotta också, så vinkade till henne massa, fina! Satt och pratade med Jennifer i väntan på att det skulle börja.. :)


Vid åtta så började det.. Det underbara introt och sedan tonerna till Vår Jul och brudarna kom in och sken som aldrig förr. Så bra! Lite prat och Björn kom in.. Ett gulligt julmedley revs av, åh det är så mysigt! Björn körde sin morgonpsalm, och det är fortfarande väldigt segt, tyvärr.. Sanna kom in och var alldeles fantastiska i sin Dagen är kommen. Brandur stod på tur och sjöng en färöisk-låt.. Shirley kommer in och tar över med sin fina Åter igen blir det kallt.. Så otroligt fin text på den! Ett magiskt moment med Sonja i Pie Jesu, lovely! Haha, Björn försökte sig på barbershop alldeles själv.. xD Innan han tar in Sanna, Shirley och Brandur på scenen.. Åh, det var så otroligt kul! Hö hö höö!Sanna och Shirley började asgarva mitt i, hahah.. Underbart! Sonja kom in och det var dags för det älskade disney-medleyt.. Fantastiskt! Helt underbart! Bäst! "ASKUNGEN!" ♥ Björn körde en låt efter det innan han välkomnade in Måns Zelmerlöw på scenen. Han var gästartist även i Stockholm! Han bjöd på en låt, lite snack och tillsist var det dags för duetten.. Han tog in Sonja, och jag dog totalt.. Äntligen liksom, min reaktion alltså.. Det var helt underbart att se den med Sonja och Måns ju.. :D Så bra! Sedan blev det en paus på 20-minuter men vi orkade inte riktigt resa oss och ta oss ut, vi satt och pratade istället... :)





Andra akten började med att Björn kom in och drog lite olika flygdialekter.. Lite segt men man skrattade ändå, haha.. Acapella-sång av brudarna i form av Så mörk är natten.. Helt underbart, jag älskar det! Sedan en väldigt fin version av Tänd ett ljus.. Brandur rev av en rockig jullåt, i följe av en duett mellan Måns och Björn.. Sedan pratade Måns lite mer och sjöng sin låt December, otroligt bra! Björn kallade in alla på turnémöte.. xD Det blev rapp av Shirley och Sanna, och sedan pensionärssnack av Sonja. ÄLSKAR´T!Björn körde sitt nörderi efter det.. Innan han tog in Shirley som gjorde ett grymt vackert framträdande med A natural woman.. Efter det så blev det gåshud-moment, Sonja och Sanna i duetten The prayer! ♥ Shirley kom in igen och var busig... det var dags att sjunga för födelsedagsbruden Sonja! :D Så roligt! De fortsatte med julschlager-medley efter det, åh jag älskar det! "Kom, kasta, kara-karameller.." Lovely! Ett final-medley rev de av innan de lämnade scenen, och kom in på ett fint extranummer med O helga natt. Helt underbart! Och de fick stående ovationer, såklart. Jag, Jennifer och hennes mamma, vi var först att ställa oss.. :D haha.. De har varit helt fantastiska genom hela turnén!

 


Efteråt så tog vi oss ut, satan vad kallt det var där de satt och signerade så vi gick inåt lite.. Där träffade vi på Sussi, som sköter deras julturné typ.. Kul att prata lite med henne! :) Sedan kom Lotta och jag flög på henne, åh mysiga människa. ♥ Sedan ställde vi oss i kön.. Måns satt först och hejade på han, sedan Björn som bara: "Hej igen! :D", haha.. Sonja stod på tur, fina hon! Grattade henne och lämnade fram min present. Hon blev jätteglad och bara: "är det de jag tror det är?! :O åh, det här är det bästa!" ♥ Hon var fin och jag berömde henne massa för konserten. Pratade lite om Bingolotto också, haha.. Vi kramades och det blev ett Ta hand om dig/krya på dig-snack! :) Lämnade julkortet också! Sanna kom sedan och det var mysigt! Brandur hade försvunnit nånstans så Shirley skuttade till oss.. :) Lämnade julkort till dem med och tackade så mycket för dessa dagar.. Pratade lite om Jönköping, de tyckte vi var så smarta. ;D Sedan började Shirley prata om min operation och att jag ska vara så nöjd över hur resultatet blev, att hon visste vad jag gått igenom, osv.. Så otroligt fin hon är alltså, både hon och Sanna. :) Vi pratade även Melodifestivalen med Shirley och hon var glad att gänget kommer till Linköping, underbart! Sedan väntade vi på sidan av medan de signerade klart och pratade med sina vänner för vi ville ha kort tillsammans. :) Så jag och Micke hämtade våra saker i garderoben och hejade på Marie Serneholt på vägen också, haha. Sedan stod vi mest och väntade... Sanna gick över och pratade med Jockes föräldrar som var där, medan Shirley och Sonja kom till oss.. Vi och Shirley sjöng för Sonja, igen.. Åh, fina hon. Ögonkontakten! ♥ Sen ville vi ta kort med födelsedagsbarnet.. :D Och sedan tog vi kort med alla tre brudarna.. Fina dem! Pratade lite till och sedan drog Shirley iväg, och Sanna gick till Jockes föräldrar igen för Jocke kom ut också. :) Mysprat med Sonja innan hon också tog sig in bakom, fina! ♥ Vi klädde på oss och vinkade hejdå till Sanna..




Vi hoppade på spårvagnen in till stan och tog t-banan hem till Micke.. Vi pratade lite grann och sedan godnattade vi och skuttade i sängs. :) Mycket glada efter kvällen, åh! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback