24/11 - Genrepet av Julkonserten 2010!

2010-12-08 @ 20:28:44
Det var typ snöstorm ute så min buss åkte väääldigt sakta in till Gävle, men strax efter sex-tiden var jag framme och mötte upp A-K på stationen, som hade kommit några minuter tidigare. Så kul att ses igen! ♥ Vi tog oss in till stan utan att blåsa bort, vi drog upp huvan och såg ut som eskimåer när vi gick.. In på nåt subway-liknande ställe där A-K köpte lite mat och vi satt där en stund.. Sedan gick vi raka vägen mot konserthuset, var där typ kvart i sju ungefär och hängde av oss jackorna.. Det var väldigt mycket folk där redan då fast det stod på biljetten att genrepet skulle börja vid halv åtta.. Strax innan sju-tiden så kom Lotta och Kent också, så jag skuttade fram till dem. Underbart att träffa Lotta igen, fina människa. ♥ Pratade lite snabbt och sedan sa hon att de lära ta sig in innan allt började, hm... så vi drog in också. Våra platser var i mitten på rad 3, inga framför oss, skönt!



Genrepet började faktiskt vid SJU! Snacka om tur att vi kom dit när vi kom dit, haha.. Jag älskar introt, det hade dem typ förra året också. Tonerna till Vår Jul började och brudarna entrade scenen, åh så underbart! Sedan rullade det på... Julmedlyn, skratt och humor, Björn Kjellman, Brandur.. Solo-låtar med brudarna. Och ett alldeles för underbart Disney-medley, vi dog av skratt! Herreguuuud, det var så roligt och ja, jag älskar´t! Tillochmed dem skrattade, jag tror inte de var beredda på den respons de fick under medleyt, haha.. Roligt! En 20-minuters paus mitt i allt också.. Andra akten öppnades med Björn men sedan entrade brudarna scenen med acapellasång, fantastiskt! Och det rullade på med jullåtar, medleyn och massa humor. Underbart! Konserten tog slut alldeles för fort och vi ville bara se mer och mer.. De fick stående ovationer, såklart! Brudarna var söta, och de alla hittade mig under konserten, hihi.. :)





Vi stod kvar utanför en stund efteråt, ihopp om att Lotta skulle komma ut, men nej.. Hon stannade kvar där inne och brudarna hade inte tid att komma ut heller.. Så vi skyndade oss till bussen så vi hann med 22-bussen hem, vilket var otroligt skönt. Och sedan hann vi på halv elva-bussen hem hit också, najs! Vi pratade massa om konserten innan vi somnade gott! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback