5/12 - Lovely Julkonserten 2010!

2010-12-10 @ 21:31:59
Jag fick skjuts in till Gävle av mamma, tog upptåget till Uppsala och var framme strax innan fyra-tiden. Väntade in Jennifer på centralen som kom ungefär tio minuter senare.. Så kul att ses igen! :D Vi begav oss till stan direkt, där vi kikade in på Åhléns för att köpa oss nåt kort eller liknande till blommorna som Sonja skulle få.. Vi hittade svart papper och köpte lite tomtegubbsklistermärken också. xD Vi gick sedan till donken där vi köpte mat och satt där och pratade en stund. Fixade kortet också, det blev najs. :) Vi tog oss iväg till konserthuset lagom till eftermiddagens konsert slutade.. Träffade Sonjas föräldrar då, vi blev lite chockade, haha. Så mysiga dem är, pratade lite kort där.. :) Lämnade in våra jackor och lämnade in blommorna till S i biljettkassan. Sedan tog vi oss längst upp och slog oss ner och kollade utsikten, fick lite sällskap av Brandur också.. xD haha. Vi trallade runt lite, innan vi fick inta våra platser i lokalen.. Vi satt i mitten på rad 2, det var nära. Underbart!

Konserten började vid halv åtta.. Och jag blev alldeles varm inombords och så glad när tonerna till Vår jul började.. Åh, underbara brudar! Sanna gör den fantastiska Dagen är kommen, Shirley river av sin vackra Åter igen blir det kallt och Sonja gör ett makalöst fint framträdande med Pie Jesu. ♥ Vi var lyckliga! :D Barbershopen är lika rolig ännu, haha.. Hö hö höö xD Och det älskade Disney-medleyt, åh jag finner inga ord för det.. Så underbart! Brudarna, hahah, så kul när de själva börjar skratta... och Sonjas reaktion på Björns skrik, haha.. Åh, så galet! Nån låt till innan det blev paus..




I pausen så drog vi ut till baren, haha.. Lång kö men tillslut kom vi fram och det blev en varsin cider för oss. Gott! :) Men gud så snabbt pausen gick då, de där 20-minutrarna rann förbi.. Och det var dags att inta våra plaster igen..

 


Brudarna i acapellasång, Så mörk är natten.. Jag älskar den låten och de gör den fantastiskt bra! Efter några låtar så kommer Björn inspringandes på scenen och tar ut alla de andra och säger att han pratat med folk i pausen och att det saknas något.. HAHAHA, det är så underbart roligt! Brudarna.Shirley är fantastisk i A natural woman, och duetten mellan Sonja och Sanna är fenomenal.. Jag älskar den! Sedan blev det massa schlagers med jultexter, superbra verkligen. Och de river av ett helt underbart final-medley.. :) Extranumret är superfint också! Sedan kom de ut med blommor på scenen och Sonja fick våra, hihi.. Bara dem också, hon fick inga sånna blommor som de andra fick.. HAHA. De fick stående ovationer från publiken, lovely!





Vi tog oss ut så fort det gick och brudarna satt redan ute och signerade när vi kom ut.. xD haha. Ställde oss i kön och efter en stund så kom vi fram, Brandur satt först så vi pratade lite snabbt där.. Brudarna stod på tur sen och sist Björn.. Shirley satt först och det första hon sa var; "Gud vilka snygga blommor hon fick!" Haha, söta! Och Sonja tackade så heeemskt mycket för de fina blommorna, fina. ♥ Grattade Shirley och Sanna till melodifestivalen, varpå Sanna frågar om det blir linköping eller göteborg.. xD HAHA. Hon var söt, och jag lovade att göra allt vad jag kan för att komma till Gbg.. Grattade även söta Sonja, igen! Hon blir så glad! De signerade min skiva igen också.. Sedan ställde vi oss lite på sidan för de var folk efter oss också.. Vi hörde Sonja sjunga lite på Little by little, hahaha söta! Sonja och Sanna tyckte jag hade snygg klänning igen och undrade hur många klänningar jag ägde.. xD haha. Kön tog slut tillsist och vi tog en liten gruppbild på dem alla typ. :) Sedan kom brudarna ut till oss och det var vår tur att ta en gruppbild med dem.. Fina dem!Shirley försvann iväg till en hon kände, medan Sanna och Sonja blev kvar hos oss.. Vi pratade lite om konserten och när vi ses nästa gång. :) Sedan skulle de iväg, sa hejdå till Sanna och Sonja, men vi hann även ta en enskilt kort tillsammans med Sonja. Åh, hon är helt fantastisk! ♥ Kramkalas och vinkvink!



Vi tog oss ner och hämtade jackorna och gick glada därifrån. Mycket glada! Vi hann även med ett tidigare tåg mot Stockholm, vilket var skönt. Vi var hemma hos Jennifer strax innan tolv-tiden, då fixade vi lite mat och satt i köket och pratade massa och kollade klippen från kvällen. Åh, underbart! Vi kom i sängs väldigt sent, men vi hade roligt!

Kommentarer
Postat av: Mika

dööör vad fina du och sonja är! <3

2010-12-10 @ 22:44:08
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback