Dagarna går fort nu!

2010-02-04 @ 21:37:59
Hela dagen är förbi igen!
Jag fick skjuts av mamma till skolan idag, till tio-tiden! Det var dags för tyskaprov direkt, vi hade en timme på oss eller vi fick sitta så länge vi ville. Fick provet och började svara på frågorna, körde fast på en grej som blev fel, men efter 20 minuter så var jag klar.. xD HAHA. Ner till matsalen och där satt Marie och Leslie, så det blev lite prat och plugg. :) Senare kom även Linnéa och till lunchen kom Junia också. Lite pratprat under lunchen och sedan drog jag, Linnéa och Marie vidare på svenska-lektion.. Och vad vi gjorde där vet jag inte riktigt, diskuterade lite och vi gick igenom uppgifterna vi hade.. Bestämde tid och vad vi ska redovisa nästa vecka, det blir najs! Slutade strax efter tre-tiden och tog mig då ner i matsalen med Marie till Junia. :) Och vid fyra-tiden så kom pappa och hämtade mig!

Vi fikade här hemma lite direkt och sedan satte pappa upp mina hyllor och tavlor, det blev najs! Och efter det så har jag dammat, rensat, städat och fixat bland alla grejer. Så nu har jag lite ordning i rummet här, det känns najs. :) Blev klar vid åtta-tiden typ och då slog jag mig ner här och blängde runt lite. Jag fick mina kort som jag skickade iväg på framkallning också, väldigt najs ju!





Och nu kollar jag på Made in Sweden här, det är bra! Och efter det så ska jag nog försöka plugga lite alltså. :) Det behövs verkligen! Naturkunskap, svenska, medicinsk grundkurs, psykologi.... jag tror det är allt! Jobbigt..
Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Gud vad fint!

2010-02-04 @ 22:15:45
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Emma

Sjukt fiiiint <3

2010-02-04 @ 23:52:26
URL: http://minplatspajorden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback