Det börjar hända grejer nu!

2010-02-09 @ 22:28:59
Ingen bloggning på hela dagen, men jag har verkligen inte haft tid. Jag har fullt upp om dagarna och värre blir det.. xD haha. Skolan hela dagen, började med tyska imorse strax efter tio-tiden. Vi fick tillbaks provet, jag fick MVG!! Heja, haha, det känns najs, men nu har jag en press på mig att hålla kvar vid MVG:et ju, hm. På lunchen satt jag nere i matsalen med Junia, Marie, Anki, Theresé och Pekka.. Vi pluggade lite och pratade massa.. Och vid ett-tiden så var det dags för prov i naturkunskap för oss alla typ. ;D Det var svårt, riktigt svårt, jag hoppas på ett G iallafall. Ner i matsalen en stund och snackade, sedan åkte jag med Marie till stan, tack för skjutsen! Stod och pratade lite om allt möjligt, trevligt. Sedan trallade jag hemåt, hemma vid halv fyra ungefär. Bytte om, packade väskan och slängde i mig några pannkakor. Fick skjuts av mor till parkbadet, vid 17 var det dags för step/styrka. Och det är så förbaskat kul alltså, och jobbigt.. xD 75 minuter, puh! En vila på 20 minuter ungefär, och sedan var det dags för styrkepasset!! Jag orkade, och fys sjutton va det var kuuuuul!! Precis vad jag behöver, lite styrka.. :D 60 minuter senare så skakade både armar och ben på mig, shiit! Grym träning iallafall! Trallade hemåt efter det och var hemma strax efter åtta.

Jag har typ inte hunnit med nåt sedan jag kom hem.. Kikat runt på datorn här, pratat med Micke också om morgondagen, najs. Och funderat lite mer på min redovisning på torsdag, det blir nog bra bara jag får ihop det! hahaha..Ska nog ta och fixa lite med det nu!!!

Tomorrow... äntligen, nu börjar det här i Sandviken. Melodifestivalen intar staden! IIIHI! Och det har blivit lite ändring för mig imorgon, jag såg nämligen nu att Hanna Lindblad inviger festivaltältet vid 17-tiden, och jag har dansen då, men den får jag hoppa över! Jag vill se och träffa Hanna! :D Skoj! Och jag ska fotta lite på alla lampor också, iiihi! Fan va najs allt blir!!!

Puuuuusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback