Luuugn Torsdag!

2010-03-12 @ 09:54:25


Jag och Emma mötte upp A-K, Sara och Bonnie när de kom hit. :) Så kul att träffa dem igen! Vi åkte skilde vägar och lämnade väskor. Jag, Emma och A-K drog sedan till stan och kikade runt massa, tyvärr hittade jag inget skoj! Förbi Hötorget där Eric Saade stod och signerade, var fram och hejade på Elin som var med där. Strax efter tre så åkte jag ut till Globen shopping, medans de andra drog på nån Salem signering. Jag träffade Annamia direkt, hon är där ute och jobbar hela helgen. Så kul att träffa henne igen! :D Pratade massa där och sedan kikade jag runt lite i affärer, stannade kvar och kollade på NEO. Han är riktigt grym ju, han bjöd på mellolåten och en till från plattan, Flower power supergirl, grymt! Pratade lite snabbt med A efter det och sedan drog jag iväg till Hötorget igen.





Tjejerna kom dit också, och Micke anlände vid halv sex! Då var det dags för Timoteij som vi kollade på. :) Sedan satt vi mest helt upp och ner när de signerade, efter en stund så drog vi.




Jag, Micke och A-K drog ut till Globen shopping igen för att träffa Annamia, mysigt! Pratade lite där och sedan for vi hemåt, med ett stopp på stureplan för att hämta A-Ks väska hos Es mormor. Sedan raka vägen hemåt, mat och datorn lite snabbt. Sedan sängen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback