15/5 - Krysset och releasefest!

2010-05-23 @ 19:42:43
Vi kom upp kring nio-tiden typ, fixade oss och packade med oss det som skulle med. Och vi trallade mot Mörby centrum, där Micke skulle med en buss ut till Täby. Han, Sara, Bonnie, Emma och Lollo skulle ut och kolla på dans-sm i täby, för att Jennie tävlade! Och jag tog t-banan in mot stan, vidare till slussen för att hoppa på färjan över till Grönan. Shit så mycket folk, lång kö! xD Men jag kom på till slut, najs. Gud så fint Stockholm är, åh!

Kom fram till Grönan strax innan tolv och det kryllade med folk utanför, shit. Trodde aldrig att jag skulle komma in, men jag gick in på service centret där och köpte gröna-kortet, vilket gick sjukt snabbt. Gött! :) Raka vägen mot scenen, där jag hittade Lena, Malin och co vid bänkarna och slog mig ner. EMD, som var programledare, repade för fullt. Det var stekhett på Grönan, herregud. Åt lite godis, pratade och solade lite. Vid 13.50 så började artist-repen och först ut var Orup. Gud vad länge han höll på, klagade på ditt och datt, blä. Sedan var det Eric Saades tur, med snygg-Thomas med på dansen, koreografen. Åh! Micke kom här nån gång med. :) Efter Saade så repade gruppen Urban Angels som skulle dansa med Bengtzing&Velvet. Brudarnas tur och de var grymma! Några dansare plus Linda började ute i publiken på vår sida, så hejade på Linda, även Helena som var en av dansarna. Trevligt! :) Vi drog och köpte en mjukglass i väntan på Alexandra Burkes rep.. Mycket gott! Och Burke repade, hon är grym! Efter det så blev det dags för genrepet av programmet, grymt! Och vi passade på att äta efter det också, för vi var lite hungriga och hade ingen tid efteråt. Sedan satt vi mest där och pratade, skrattade och hade det bara bra fram tills det att de började vid åtta. :)






Programmet var grymt, tänkte inte skriva nåt ordagrant för det gick ju ändå på tvn. Men bäst för kvällen var helt klart Alexandra Burke och Bengtzing&Velvet med dansare. Grymt! :D Vi fick en blomma av Helena också, mys! Efteråt så tog vi oss fram till scenen, då kom även Sara och Bonnie in där med. Sedan tog vi oss till sidan och efter ett tag så kom Bengtzing ut så vi ropade till oss henne. Kramkalas och lite snabbt prat. :) Jag ville träffa Helena också, men såg henne dra iväg så jag tog mig ut men missade henne precis. Micke och co kom ut efter mig. Och vi hoppade på bussen in mot stan, sa hejdå till S&B och jag och Micke trallade vidare mot Kungsan, till Café Opera för Eric Saades releasefest..




Strax innan halv elva var vi utanför Café Opera, gud så mycket folk det var där alltså! Lite krångel med att komma in först, men vi fick tag på Annamia som var därinne så hon kom ut och hjälpte till. :) Vakterna hade inte fått den uppdaterade listan med folk. xD haha. Så in kom vi allt, vi hängde av oss våra jackor och sedan in i lokalen där Eric stod på scenen och sjöng för fulla muggar! Träffade på Helena utanför där, så mysigt att prata lite med henne. Sedan in och där inne stötte vi på Linda Pettersson (en av dansarna i årets mello), trevligt! Eric uppträdde i alla fall med fyra låtar, riktigt grymt! Hängde lite med Annamia där också. Träffade på Lars Hägglund & Sara Varga, myyysigt! Och sedan tjejerna i gamla Caracola, mycket trevligt. De är ju så härliga! Sedan tog vi oss in i lokalen där igen, köpte varsin cider och strax därefter var det dags för Alexandra Burke. Gud vad grym hon är alltså! Hon uppträdde med tre låtar; "Broken heels", "All night long" och sist "Bad boys". Så sjukt coolt. Det var allsångBad boys, häftig känsla! :D Sedan var det slut och då minglade vi runt lite där. Dansade massa med Annamia och kändisspanade lite, haha. Några vi såg var Agneta Sjödin, Tobias Karlsson, Richard Olsson, Sarah Dawn Finer, Sanna Bråding, m.fl.. Najs! Vi skuttade i alla fall runt där tills klockan blev två ungefär, då gav vi upp. Vi var trötta efter dagen! Hämtade jackorna och tog oss ut och vidare hemåt. Hemma vid halv tre ungefär, åt lite snabbt och sedan bums i sängen...






Otroligt grym dag/kväll/natt! :D
Tack till alla som vi träffade under dagen,
speciellt tack till Annamia som hjälpte oss in! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback