Träna, träna, träna!

2010-05-04 @ 21:57:04
Träningen var det bästa som hänt idag, på länge. Åh, gud så roligt. Först step/styrka vid fem-tiden. Nytt program hade P fixat idag, det var asroligt. Inte alls lika jobbigt som det förra. Lärde mig det ganska så fort och sedan var det bara att köra. Jäkligt roligt men det blev jobbigt ändå. Och jag la på vikter på styrkan också, jobbigt! Sedan blev det styrkepasset strax efter halv sju. Roligt men ack så jobbigt pass. Stannade kvar efteråt och pratade med Päivi, treeevligt! Lite snack om lördag, skolan och sommaren. Najs! Vi skulle höras av om lördagen... :)

Annars har inte dagen bjudit på så mycket mer. Mest suttit här vid datorn och tryckt. Kikade in på fronter tidigare idag och hade fått ett mail från tyska-läraren. Jag ska göra tyska-prov på tisdag, öhm.. :S Jag som trodde inte hon brydde sig så mycket om det, för jag har inte varit på nån lektion alls mer och plus att jag hade räknat bort tyskan helt. Men, jag får kanske plugga på tre kapitel till på tisdag då.. Hmm!

Nu sitter jag här och kollar på L word, första säsongen! Det är faktiskt bra, får se hur många avsnitt jag tar mig an denna kväll. :)
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback