Uppsala med vänner!

2010-05-08 @ 23:52:31


Klockan ringde vid sex-tiden; duschade, åt frukost och fixade det sista. Mamma skjutsade mig till badet till åtta, då vi skulle mötas. Jag var först på plats, haha, Maria kom strax därefter och sedan Päivi och sist Sanela. Packade in väskorna i bilen och brummade iväg mot Uppsala.. Jag och M hade roligt över vägbeskrivningen som P hade skrivit ut, det var vi som fick läsa den.. Det gick bra! Vi hittade fram till stället och var där runt halv tio-tiden ungefär.. Vi drog och bytte om direkt, sedan drog P och M ut till incheckning, jag och S kom efter. Upp på samling efter det, där det lottades ut lite priser och vi fick lite information om dagen..

Lite över tio så började första passet för dagen, Classicgympa med Marika Bramsved, där jag, P och S var med. Det var roligt, Marika har en otrolig glädje hon sprider, så underbart! Hon gick igenom lite övningar efteråt som hon hade gjort.. Direkt efter det så sprang jag och P vidare på Morilicious step med Moris Cardone, som började vid 11.15. Herregud vad roligt det var, men också väldigt svårt. Men vi fick ihop det tillslut.. Helt klart bästa passet på hela dagen.. Det var snurr hit och snurr dit, över och på brädan, haha.. Man blev svettig om något, shiit.. Vi drog iväg och duschade direkt efter det, innan S och M kom tillbaks från sitt pass och innan vi åt lite lunch. En timmes lunch, åt och pratade lite, najs! Vid 13.15 var det dags för ännu ett step-pass för mig och P, StepPuls med Fernando Brito. Det var lite jobbigt direkt efter maten men det gick ändå. Det var också ett roligt pass, lite jobbigt med nya steg hela tiden. Nya kombinationer för varje låt liksom, men det gick väl bra. Efter det så drog jag iväg på Danceaerobics latin style med Moris Cardone, medan de andra gick på annat pass.. Ett roligt men väldigt svårt pass, jag fick inte ihop stegen riktigt.. Så framemot slutet av passet så sprang jag iväg och bytte om lite inför sista klassen. Sedan upp till salen igen när det var slut, då hade de andra kommit dit så jag slog mig ner med dem. Sist ut var Afrodance med Sara Ullman vid 15.45, där vi alla var med. Guud vad roligt alltså, herregud. Vi släppte loss och det var riktigt jobbigt, men galet kul hade vi i alla fall. Slutade vid 16.45 och då var dagen slut.. Vi tog oss till omklädningsrummet och fixade oss.. Sedan var det dags att bege sig hemåt, vi hade en till tjej som åkte med oss hem, för hon skulle hälsa på nån släkting här. Vi hade skoj i bilen i alla fall, vid sju-tiden så var vi hemma i Sandviken igen. Jag och S hoppade av vid Enen. Hejdå, tacka för dagen och kramkalas med P och M.. Jag drog in på Enen innan jag trallade hemåt. :)

En helt fantastisk dag har det varit. Jag är bara så glad, åh! Jag älskar att träna, det finns inget bättre.. Tusen tack P, S och M för denna dag. Detta lär vi göra om! :D


Kommentarer
Postat av: Junia

Härligt att läsa om din dag! Du verkar ha haft det bra! :-)

2010-05-09 @ 13:13:41
URL: http://befriad.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback