19/11 - Ugglas Revy!

2010-11-26 @ 21:36:52


Framme i Stockholm vid halv fem-tiden.. Kikade runt lite på stan och strax efter fem så mötte jag upp Micke vid Hötorget för han kom från praktiken då... Vi tog oss raka vägen till China teatern och hämtade ut våra biljetter, till kvällens föreställning av Ugglas revy! Tusen tack Lisa! ♥ Sedan kutade vi igenom hela stan till andra ändan av kungsgatan för att äta på ett kebabställe.. Väntade länge på maten men tillslut så fick vi den.. Åh, så gott det var! En sväng förbi centralen och sedan gick vi tillbaks till Chinan, för då var klockan runt sju-tiden och det skulle ju börja vid halv åtta.. Blev insläppta och letade reda på våra platser, uppe på balkongen.. Vi fick roligt när vi hörde en "bekant"-röst, det var nämligen Charlies, en vän till Dea! Haha, vi fick lite roligt... de satt snett ovanför mig..


Strax efter halv åtta så drog revyn igång... Okej, jag kan inte dra vissa delar och sånt, för de går inte... HAHA. Herregud så vi skrattade, tårarna sprutade vid vissa tillfällen. SÅ sjukt jävla roligt! Magnus är grym! Annika Andersson och Per Andersson är också grymma, så roliga! Sarah Dawn Finer är väldigt grym, kommer aldrig glömma när hon kom ut i porrläderkläder.. Det var en syn, HAHA! Lisa är bara Bäst alltså.. Herregud, jag blir så imponerad! Dansandet och framförallt sången... ah, hon är helt fantastisk! Jag kollade nog mest på henne under hela revyn.. Och jag dog i slutet på första akten, HAHA, det måste ses! Ojoj, men så sööta! Andra akten var det mer fart i men galet rolig den med! 2,5 timme gick alldeles för fort, vi ville bara se mer och mer... Åh, jag MÅSTE se den igen!!!

Strax efter halv elva så var revyn slut och vi drog och hämtade jackorna, stod kvar inne tills vi blev själva typ.. Då gick vi ut och strax därefter så kom fiina Lisa ut också.. :D Berömde henne massa och pratade om revyn.. tackade för biljetterna! Frågade lite vart vi skulle, och vi alla skulle åt lika håll så vi började gå mot t-banan.. Vi pratade massa, massa om allt möjligt, hela vägen till Mörby där det var 10 minuter kvar till Lisas buss skulle gå.. Så vi hängde kvar med henne och pratade.. Bussen kom och det blev massa kramkalas och jag var världens lyckligaste typ.. Lisa! ♥ Och vi trallade hem till Micke och var hemma strax efter halv tolv-tiden.. Åt lite pepparkakor, pratade om kvällen och var bara glada.. Nån gång trillade vi i sängs..

Kommentarer
Postat av: Thuresa

Var teatern bra? jag vill med se den men jag bor för långt bort...typ nere i skåne osv...o allting är uppe i stockholm...vill ju verkligen se den! kan man inte hitta ngn billig biljett nånstans eller det vet du kanske inte?



ha en bra dag iaf..hihi kram

2010-11-30 @ 09:51:54
URL: http://snuttefis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback