Det är över nu, Sommaren 2011!

2011-08-23 @ 15:50:03

Tänka sig, så fort det gick helt plöstligt!

Jag fick officiellt sommarlov den 11juni och då hade jag bara en tripp till Göteborg och utomlandsresan planerad! Fast det har ju inte hänt så mycket mer ändå... denna sommar har inte alls sett ut som den brukar, lite kanske, men ändå långt ifrån. Jag har inte haft några förväntningar på sommaren alls för jag räknade med från början att det skulle bli en av de tråkigaste.. Och jag kan typ räkna mina äventyr på ena handen.

En Göteborgstripp för att se finaste SannaLotta på Liseberg med Jennifer och Annika. Den dagen var otroligt fin och mysig! Efter lite om och men så åkte jag till Furuvik den 10juli för att se en Markoolio-konsert, där fina Jessica var med på kören. En behövlig träff med Jessica blev det, flera under dagen faktiskt. Otroligt underbart! Det blev sedan lungt ett bra tag, eller jag fick helt plöstligt två jobb under juli-månad, så jag jobbade mest. Och i slutet på juli så hände allt på en och samma gång. Den 29juli åkte jag till Stockholm, min första tripp dit på hela sommaren. Det kändes helt underbart att få se staden igen! Jag, Jennifer och Annika drog på Sommarkrysset för att se fina Sanna igen, så kuuul! Träffade även fina vänner på plats, mysigt! Åkte hem till Jennie på söndagen för att på kvällen gå på DiggilooLäckö slott i Lidköping. Vilken show alltså, herregud. Bästa hittills! Träffade världens bästa Lisa lite snabbt efteråt också, gulle! Tillbaks till Stockholm och det var gänget och Pride-veckan som gällde. Den veckan var otroligt skön och inte alls så mycket fläng hit och dit. Väldigt mycket spontan-träffar med fina människor, det gillade vi! Extra häng med vissa vänner. Mycket prat och skratt. Lite konserter och massa schlager. Hela veckan avslutades, för mig, med paraden och lite häng i kungsan. Dock slutade inte lördagen riktigt som jag ville innan jag åkte hemåt.. Allt blev bara så fel där en stund, men ja, det kändes rätt det jag gjorde och det är väl bra det. Men hade gärna velat haft en liten, liten stund med henne... kanske nån annan gång! Det blev hejdå till hela fina gänget, nya och "gamla" vänner innan jag lämnade huvudstaden. Det kändes så i hjärtat att lämna dem där och då, jag ville verkligen vara kvar där med dem. Men nej, hem var jag tvungen att ta mig och sedan var det iväg till Rhodos i två veckor. En underbar semester med familjen och släkten blev det!

Den resan fick avsluta min sommar för när vi kom hem så var det ju fan höst. Nä, men nästan, lite kallt var det i alla fall.. Men en väldigt lugn sommar med andra ord. Tråkig skulle jag vilja säga, men ändå skön på ett sätt. Det har alltid varit fläng fram och tillbaks mellan olika städer osv.. Hängt vid det där kravallstaketet dagarna långa. Jag älskar det verkligen, allt runt omkring liksom, åh! Men nåt inom mig gör att jag blir glad över att jag kanske börjar släppa på det, att det inte är livet längre.. Visst att man vill åka och se/träffa sina vänner, men man kan prioritera och sålla ut vissa grejer. Det har jag verkligen gjort denna sommar, men det gällde ju även pengarna.. Får se hur nästa sommar blir...

Nu är det tillbaks till verkligheten. Imorgon börjar omtentorna och på måndag kör det igång på riktigt med högskolan. All dans och träning också. Sweet!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Tack för den här sommren, fina du <3

2011-08-23 @ 16:37:51
URL: http://jenniedorotea.blogg.se/
Postat av: Junia

Hej hej vännen ... ja du ibland kan det vara riktigt bra att ta det lite lugnare en sommar. ;-) låter som en härlig sommar ändå!

2011-08-23 @ 19:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback